Chef Salvo Lo Castro, rețetă inedită de creveți: „În America sunt extrem de mâncați. O rețetă prin care completăm masa de Crăciun”
Data publicării:
Chef Salvo Lo Castro ne-a dezvăluit o rețetă inedită de creveți. 

Sărbătorile bat la ușă, iar gospodinele sunt în căutarea celor mai inedite rețete, prin care îi pot surprinde pe cei dragi. Pentru a le oferi o mână de ajutor, am vorbit cu celebrul bucătar Salvo Lo Castro, care ne-a dezvăluit o rețetă inedită de creveți. Aceasta este perfectă de savurat atât de Crăciun, cât și de revelion, datorită numărului mic de calorii pe care îl conține, în comparație cu restul preparatelor pe care le avem pe masa de sărbătoare. 

Ingrediente Gamberi alla Catalana:

- Creveți (aproximativ 16) 800 g
- Ceapa roșie 200 g
- Roșii cherry 200 g
- Oțet de vin alb 5 g
- Ulei de masline extravirgin 40 g
- Busuioc după gust
- Sare după gust

Mod de preparare:

„Fierbem foarte puțin creveții, vorbim de 10, 20 secunde. După, îi răcim, pentru că sunt niște creveți care se servesc reci, sunt foarte buni, aici în America sunt extrem de mâncați. După ce creveții au fiert, le curățăm coaja, pentru că ei trebuie să fie fierți în coajă. După, îi tăiem în jumătate și îi condimentăm cu ceapa, cu roșiile, rucola, pune și uleiul, se face un fel de sos extrem de gustos. De fapt, este un fel de salată rece de creveți. E bun rău de tot. Pe lângă mâncărurile tradiționale, precum sarmalele, acestea sunt niște mâncăruri fine, cu ajutorul cărora să copletăm masa de Crăciun.”, ne-a dezvăluit în exclusivitate, Salvo Lo Castro.

Pe aceeași temă: Salvo Lo Castro, rețetă de mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu. Secretul inedit folosit de chef: „Atunci se frăgezește. Un gust deosebit” / EXCLUSIV

 

Chef Salvo Lo Castro s-a mutat definitiv în America

Dacă până acum a condus un restaurant de lux din România, în urmă cu ceva timp celebrul bucătar chef a decis să se mute în America. Acesta a primit această oportunitate încă de la începutul anului acesta, însă anumite lucruri l-au ținut în România până acum. Restaurantele din Miami și din Colorado unde chef Salvo Lo Castro este de-acum bucătar chef sunt tot de lux, astfel încât extrem de multe vedete de la Hollywood le trec pragul regulat.

„De acum o să lucrez câteva luni aici, după care revin în România, am ales schimbarea asta, pentru că lucrez în două zone foarte frumoase din America, gestionez un restaurant din Miami și unul din Colorado. Mutarea este definitivă, dar acum deocamdată fac o lună aici, o săptămână vin acasă. Oportunitatea a venit din luna aprilie, doar că eu am rămas în România ca să merg la „Sunt Celebru, scoate-mă de-aici”, trebuia să îmi onorez contractul cu Pro Tv-ul.”, a declarat Salvo Lo Castro, în exclusivitate pentru Specatcola. 

VEZI și: Chef Salvo Lo Castro, detalii din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă” / EXCLUSIV

 

Bucătarul chef a gătit deja pentru nume mari de la Hollywood

Chiar dacă a plecat de puțin timp în America, chef Salvo Lo Castro le-a gătit deja numelor mari de la Hollywood, care au savurat fiecare preparat în parte.

„La cină i-am avut deja pe Harrison Ford și pe Catherine Zeta-Jones. Aici vine și Will Smith, toți. Aici sunt 200.000 de locuitori și 100.000 de bărcuțe cupela, e cel mai mare port din America care conține aceste bărcuțe. Săptămâna viitoare se face cel mai mare târg din lume de iahturi.În luna noiembrie mă transfer în Colorado, care e cea mai renumită stațiune de ski din America. Sunt chef executiv, mă ocupă de echipă, bucătărie, fac meniurile, tot.”, ne-a mai spus acesta. 

Cum gătești corect creveții: „Dacă îi lași prea mult, devin tari ca lemnul”. Rețeta specială de paste cu creveți a bucătarului Salvo Lo Castro / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: bucatar  craciun  creveti  retete  salvo lo castro 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel