Cheia longevității a fost dezvăluită de un medic în vârstă de 103 ani: Acesta e cel mai bun medicament
Data actualizării:
Data publicării:
La venerbila vârstă de 103 ani, Dr. Gladys McGarey a arătat câteva dintre secretele sale cu privire la o viață lungă și sănătoasă.

Dr. Gladys McGarey, o pionieră a medicinei holistice, a spus, într-un interviu acordat publicației The Healthy, că îngrijirea de sine ar trebui să fie văzută dintr-o perspectivă mai mare. Este vorba despre un fapt mai amplu decât simplele diete și exerciții fizice.

Ce trebuie să facem pentru a avea cu adevărat grijă de noi înșine

 

”Pentru a avea cu adevărat grijă de noi înșine, trebuie să privim mai adânc decât ultima modă în materie de diete sau exerciții fizice. Îngrijirea de sine eficientă nu este doar fizică; ea include mintea, emoțiile și spiritul nostru”, a declarat Dr. Gladys McGarey. Aceasta evidențiază faptul o viață împlinită trebuie să aibă un scop precis, dar și o conexiune spirituală, legată de înțelegerea propriei misiuni în viață.

Citește și articolul - Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalcularea făcută de Ministerul Muncii - https://www.spectacola.ro/nu-o-sa-iti-vina-sa-crezi-ce-pensie-are-irinel-columbeanu-dupa-recalculare_41621.html 

”Este cel mai puternic medicament”

 

Dr. Gladys McGarey spune că unul dintre ”secretele” longevității sale este iubirea, pe care o descrie ca fiind ”cel mai puternic medicament”. ”Pentru ca îngrijirea de sine să funcționeze cu adevărat, trebuie pur și simplu să includă iubirea. Și mă refer la o iubire expansivă, care include iubirea pentru alții, iubirea de la alții și iubirea pentru noi înșine”, a adăugat Dr. Gladys McGarey.

”Cheltuiește-ți energia ca să îți aducă fericire și sens”

 

În același context, Dr. McGarey evidențiază folosirea energiei într-un așa fel încât să aducă fericire și sens. ”Al șaselea meu secret pentru sănătate și fericire la orice vârstă este «Cheltuiește-ți energia în mod nebunesc»… Vârsta mă ajută să identific lucrurile care îmi îmbogățesc viața și cele care nu o fac”, a zis Dr. Gladys McGarey.

Citește și articolul - Vei mai mânca acești pui de la supermarket?! E ireal ce ne vând doar pentru a obține profituri uriașe de pe urma noastră! VIDEO - https://www.spectacola.ro/vei-mai-manca-acesti-pui-de-la-supermarket-e-ireal-ce-ne-vand-doar-pentru-a-obtine-profituri-uriase-de-pe-urma-noastra-video_41397.html 

 

Dieta medicului care a ajuns la 103 ani. Care este cheia longevității

 

Cu privire la rolul pe care îl are dieta în cadrul unei vieți sănătoase, longevive și armonioase, Dr. Gladys McGarey a declarat faptul că are obordare flexibilă și echilibrată în acest sens, menționând că a mâncat diverse alimente de-a lungul vieții.

Chiar dacă a urmat multe diete, mesajul medicului în vârstă de 103 ani este faptul că oamenii trebuie să își satisfacă și plăceri culinare, însă cheia longevității este ”echilibrul”, Doctorul a subliniat chiar că, ocazional, se bucură de o felie de tort de ciocolată.

Citește și articolul - Cum să încetinești îmbătrânirea cu ajutorul alimentelor. Sfaturi de la un nutriționist pentru o viață sănătoasă - https://www.spectacola.ro/cum-sa-incetinesti-imbatranirea-cu-ajutorul-alimentelor-sfaturi-de-la-un-nutritionist-pentru-o-viata-sanatoasa_41620.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Diete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel