Chiftele de post. Cea mai rapidă și gustoasă rețetă
Data publicării:
Chiftelele de post sunt extrem de gustoase și se prepară foarte ușor și rapid.

INGREDIENTE:

2 cartofi

 1 legatură pătrunjel 

praf sare

 ulei 

praf boia

 2 cepe 

praf piper 

1 cană ciuperci

 2 linguri orez 

3 linguri făină

MOD DE PREPARARE: 

Cartofii pentru aceste chiftele de post se curăță și se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocată se călește puțin. Cartofii fierți se scurg, se pasează și se amestecă cu orezul fiert, ceapa călită, pătrunjelul tocat și ciupercile date prin mașina de tocat. Se pune boia, sare și piper. Din compoziția rezultată se fac chifteluțe care se dau prin făină și se prăjesc în ulei încins. Aceste chiftele de post se servesc calde.

POFTĂ BUNĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: chiftele de post  rețetă 






pixel