Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Iată de ce ai nevoie pentru acest preparat delicios:
INGREDIENTE:
450 g file de crap
70 g măsline negre fără sâmburi, tocate în inele
1 linguriță capere
1 ceapă mare
1 cățel mare usturoi tocat mărunt
1 morcov mediu
1/2 ardei gras roșu (kapia)
2 linguri ulei
1/2 linguriță frunze țelină uscată
50 ml suc de roșii
2 linguri pastă de roșii
1 vârf cuțit boia iute
600 ml apă
1 frunză dafin
câteva frunze pătrunjel
sare
5-6 boabe piper
suc lămâie – în funcție de gusturi
câteva frunze leuștean
MOD DE PREPARARE: Călim ceapa tocată fin în ulei împreună cu morcovul ras prin răzătoarea mică și ardeiul gras tocat mărunt. La final adăugăm cațelul de usturoi și amestecăm câteva secunde, apoi punem peștele peste acestea si îl călim în jur de 1 minut pe ambele părți. Turnăm apa, adăugăm măslinele, caperele, țelina, sucul și pasta de roșii, praful de boia iute, frunza de dafin, frunzele de leuștean, puțină sare, piperul și sucul de lămâie (în funcție de gusturi putem pune între 1 și 3 linguri). Lăsăm să fiarbă în jur de 10 minute, apoi luăm de pe foc. Gustăm încă o dată și adăugăm suc de lămâie sau sare, dacă mai este nevoie. Servim ciorba caldă, cu puțin pătrunjel, proaspăt tocat.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciorba de crap masline peste rețetă
Mi-Th Influencer, emisiunea...