„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 Ingrediente:
500 g de linte
1 căpățână de usturoi, curățată și tăiată mărunt
oțet
1 lingură făină
ulei
1 baghetă prăjită și tăiată felii
Mod de preparare:
Se fierbe lintea în 2 l de apă. După ce a dat în clocot se scurge apa și se toarnă peste ea 2 l de apă fierbinte. După ce lintea a fiert, facem un rântaș din ulei (1-2 linguri) și o lingură de făină. Îi adăugăm usturoiul dar fără a-l lăsa să se prăjească. Amestecăm rântașul în lintea fiartă fără să rămână cocoloașe. Apoi le mai lăsăm să fiarbă 10 minute. Se adaugă sare după gust și se acrește. 
Se servește cu bagheta prăjită. Poftă bună! 
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu 
Categorie: Retete 
Tagurile articolului: postul pastelui  reteta de linte  retete de post  retete delicioase  

Consumul de apă, un gest atât...



Salata cu castraveți și somon,...