Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Ingrediente:
500 g de linte
1 căpățână de usturoi, curățată și tăiată mărunt
oțet
1 lingură făină
ulei
1 baghetă prăjită și tăiată felii
Mod de preparare:
Se fierbe lintea în 2 l de apă. După ce a dat în clocot se scurge apa și se toarnă peste ea 2 l de apă fierbinte. După ce lintea a fiert, facem un rântaș din ulei (1-2 linguri) și o lingură de făină. Îi adăugăm usturoiul dar fără a-l lăsa să se prăjească. Amestecăm rântașul în lintea fiartă fără să rămână cocoloașe. Apoi le mai lăsăm să fiarbă 10 minute. Se adaugă sare după gust și se acrește.
Se servește cu bagheta prăjită. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: postul pastelui reteta de linte retete de post retete delicioase
Iată ce-ți rezervă astrele...