Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația cu Mircea Badea. Secretul unei relații de peste două decenii
INGREDIENTE:
-o bucată piept de pui
-600 grame ciuperci
-2 linguri făină
-300 grame smântână
-sare, piper
-usturoi granulat
-o legătură de pătrunjel
-350 ml apă
MOD DE PREPARARE: Prăjim puiul tăiat bucățele ușor condimentat în puțin ulei pana se rumenește. Îl scoatem și punem de-o parte. În același ulei în care am făcut puiul vom căli ciupercile tăiate mărunt pana când toată zeama va scade. Apoi dam la foc mic și adăugăm faina. Amestecam bine și adăugăm apa rece. Fierbem 2-3 minute pana se formează o crema și amestecam. Adăugăm puiul prăjit anterior și mai lăsăm câteva minute, amestecând. Adăugăm apoi smântâna și condimentele. Putem sa mai punem apa în caz ca a scăzut prea mult pana consistența este cremoasă. După 3-4 minute oprim și adăugăm pătrunjelul mărunțit.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciulama de pui ciuperci rețetă