„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 Fiecare porție oferă 256 kcal, 7g proteine, 35g carbohidrați (din care 9g zaharuri), 9,5g grăsimi (din care 5,5g saturați), 1,5g fibre și 1,2g sare.
Ingrediente:
135g făină 
1 linguriță praf de copt
½ linguriță sare
2 linguri zahăr tos
130ml lapte
1 ou
2 linguri de unt topit
Mod de preparare:
1. Cernem făina, praful de copt, sarea și zahărul tos într-un castron mare. Într-un castron separat, amestecați ușor laptele și oul, apoi amestecați untul topit.
2. Turnați amestecul de lapte în cel de făină și, cu ajutorul unei furculițe, bateți până când toate ingredientele s-au amestecat foarte bine.
3. Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și adăugați puțin unt. După ce s-a topit, adăugați jumătate de polonic de aluat. Nu este nevoie să îl uniformizați dvs. Aluatul va ajunge singur la dimensiunea potrivită. Așteptați până când partea de sus a clătitei nu mai este lucioasă, apoi întoarceți-o și gătiți-o până când ambele părți sunt aurii.
4. Serviți cu unt și miere, sau fructe de pădure și gem.
Poftă bună!
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu 
Categorie: Retete 
Tagurile articolului: clatite americane  clatite pufoase  mic dejun  reteta pancakes  

Consumul de apă, un gest atât...



Salata cu castraveți și somon,...