Raluca Bădulescu a dat de pământ cu Iulia Albu, fosta sa colegă de la Bravo, ai stil!, în direct la TV: „Are numai defecte, e dezordonată în mod sinistru și pusă pe scandal”
Conopida este des folosită la ciorbe, salate, conopidă cu usturoi, diverse preparate ce pot fi servite la micul dejun la prânz sau la cină. Dar astăzi vă propunem conopidă la desert, se arată pe carteadebucateamamei.ro. O rețetă rapidă și inedită, perfectă pentru o zi de weekend. Iată de ce ingrediente aveți nevoie, dar și cum se prepară!
- 1 buc. Conopidă de dimensiuni medii.
- 1 buc. Ou
- Pesmet
- Ulei
- Sare
- Zahăr
- Gem
- Smântână
Se curăță conopida, se taie verdeața, dar se lasă puțină coadă verde. Ulterior, se desface bucăți și se pune la fiert cu puțină sare. După fierbere se scurge apa.
Se dă conopida prin ou și pesmet și se pune într-o cratiță în ulei încins. După ce s-a rumenit conopida se presară zahăr peste. Conopida se poate servi cu smântână și/sau gem.
Rețeta poate fi gata în 10 - 15 minute și poate fi ideală pentru o zi de weekend. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Spectacola Team
Categorie: Retete
Tagurile articolului: conopida desert Dulceaţa dulciuri legume lifestyle rețetă retete
Busu a spus la ce temperaturi...
Neti Sandu vine cu...