Cori Grămescu: Cinci lucruri la care să renunți dacă vrei să slăbești rapid și sănătos
Cori Grămescu, Nutriționist și antrenor de fitness, vine cu o serie de sfaturi pentru cei care vor să piardă rapid în greutate. 

„1. Renunță la statul până noaptea târziu la seriale sau pe net. faptul că nu dormi cum trebuie îți întreține starea de oboseală, fluctuațiile de energie de peste zi, poftă de dulce și incapacitatea de a lua decizii corecte în legătură cu alimentația, mai ales când ele contrazic poftele de moment. 


2. Renunta la mâncarea gătită de la cantine, restaurante, fastfood. Este suficient să citești în meniurile restaurantelor aportul caloric pe care aceste preparate îl au, de regulă au de 2-3 ori mai multe calorii (în special grăsimi nesănătoase și zaharuri) decât preparatele similare gătite acasă în manieră dietetică. Și sunt de 4-5 ori mai scumpe. Păstrează ieșirile la restaurant pentru ocazii speciale și învață să îți gătești mâncarea de zi cu azi acasă. 


3. Renunta la alcoolul băut regulat. Indiferent de ce auzi din popor, alcoolul nu te ajută cu mai nimic.Ba din contra, te împiedică să te odihnești, îți agită sistemul nervos, îți blochează slăbirea și suprasolicită ficatul. Cel mai sănătos pentru ține e să nu bei deloc sau să consumi alcool în mod absolut ocazional. Vei observă că ai mai multă energie, ai o capacitate de decizie mai bună și o digestie mai sănătoasă. În plus, slăbești mai repede și celulita se atenuează mai bine. 


4. Renunta la pufuleți, crantzanele, biscuitei, popcorn, sărățele și tot felul de rahaturi de genul asta. Sunt doar calorii goale pe care le mănânci de plictiseală, nervi, PMS, draci și orice altceva. Că să scapi de ele cel mai simplu e să nu le mai cumperi. Sunt dezastruoase în curele de slăbire - pot dublă caloriile estimate fără nici măcar să îți dai seama- dar mai rpesus de orice sunt produse care cresc inflamatia, strică sănătatea digestivă, întrețîn rezistență la insulină și dislipidemiile. 


5. Renunta la curele-fantomă de slăbire, înțelege că orice slăbire rapidă bazată pe înfometare este urmată de un câștig în kilograme compensatoriu și că în felul asta procentul de grăsime de pe corpul tău ajunge tot mai mare, în timp ce la fiecare cură de slăbire pierzi masă musculară. Kilogramele în plus sunt un efect al unui stil de viață dezechilibrat, care crește inflamatia în corp și întreține rezistență la insulină, iar înfometarea nu rezolva niciuna dintre aceste cauze. Dacă vrei să îți modifici corpul trebuie să îți modifici prioritățile de zi cu zi, alegerile alimentare trebuie adaptate și îndreptate către un spectru dietetic și indulgentele alimentare trebuie să fie temperate și ocazionale. 
Să va fie de folos, de obicei acestea sunt cele mai importante schimbări pe care trebuie să le faceți că să "tăiați" caloriile nesănătoase. 
Mâine va spun ce să puneți în loc , că nu e de ajuns să eliminăm , trebuie să și învățăm cum mâncăm pentru un corp frumos”, a transmis Cori Grămescu pe Facebook. 

Data: 15 mai 2023, 21:26
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului:   cori gramescu  dietă  slabit 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...