Gina Matache, despre posibilitatea de a-și reface viața. Își dorește sau nu un partener mai tânăr decât ea?
Iată cum prepari această rețetă delicioasă:
INGREDIENTE:
250 gr creveti prefierti
50 ml coniac
3 linguri ulei masline
1 catel usturoi
sare, piper
MOD DE PREPARARE: Într-o tigaie încingem uleiul de măsline și gătim creveții circa 5 minute. Adăugăm sarea, piperul și usturoiul pisat și lăsăm cât să se împrietenească aromele. Adăugăm coniacul și aplecam ușor tigaia astfel încât să ia foc alcoolul. După ce s-au stins flăcările și s-a evaporat alcoolul lăsăm înca jumătate de minut, atăt cât să capete creveții aroma coniacului.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: coniac creveti rețetă