Cristina Șișcanu, rețetă de pârjoalele moldovenești preparate la aburi. Ce i-a spus Mădălin Ionescu după ce a văzut preparatul / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Șișcanu a împărtășit cu cei care o urmăresc o rețetă de pârjoalele moldovenești preparate la aburi. După ce a terminat de gătit, Mădălin Ionescu a avut și o părere despre preparatul făcut de soția sa.

Cristina Șișcanu își dezvăluie pasiunea și abilitățile culinare în mod constant pe rețelele de socializare, împărtășind diferite rețete cu urmăritorii săi. De această dată, soția lui Mădălin Ionescu și-a demonstrat, din nou, talentul în bucătărie cu o rețetă de pârjoalele moldovenești preparate la aburi. Jurnalista și-a surpins soțul, care a felicitat-o pentru preparatul făcut.

Ingrediente

- Jumătate kilogram pulpă porc tăiată

- Jumătate kilogram piept de pui tocat

- O ceapă

- Un cartof

- Un ou

- Sare

- Piper

- Usturoi

„Facem pârjoale dietetice. Am arătat într-un videoclip că mama mă aștepta într-o zi cu pârjoale dietetice și foarte multe dintre voi m-ați întrebat cum se fac acele pârjoale dietetice. Astăzi le fac eu. Avem nevoie de jumătate de kilogram de carne din pulpă de porc și jumătate de kilogram din piept de pui, o ceapă dată prin răzătoare foarte mică, dacă nu aveți răzătoare foarte mică, atunci puneți la blender, mai avem nevoie de un cartof dat prin răzătoare mică și un ou. Avem nevoie de sare, piper și usturoi granulat.

Amestecăm foarte bine tipurile de carne, pulpa de porc și pieptul de pui. Mai departe punem ingredientele pe rând, cartoful, nu contează în ce ordine și amestecăm bine. De obicei, să fie mai gustoasă, se pune pâine înmuiată în lapte, dar dacă pun pâine, nu mai sunt chiar așa dietetice și atunci prefer cartoful. Adăugăm o ceapă medie tocată și punem oul, nu trebuie bătut înainte. Punem acum usturoiul, piperul și sarea. Aici e chestie de gust până la urmă. Puteți să gustați carnea crudă după ce puneți sare”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Mod de preparare

După ce a amestecat toate ingrediente, Cristina Șișcanu a făcut carnea sub formă de biluțe, pe care le-a rumenit într-o tigaie unsă cu ulei. Ulterior, jurnalista le-a pus într-o oală în care a adăugat 100 de ml și le-a lăsat la foc pentru 15 minute.

„Acum doar trebuie să le facem. Doar le pârjolim puțin la temperatură înaltă, ungem tigaia cu foarte puțin ulei, dar nu le facem în ulei mult, așa cum se fac. Ungem doar la început, dar doar la început, nu mai punem pe parcurs. Le facem măricele pentru că se strâng după. Trebuie să lucrăm repede. Am dat la o temperatură înaltă la plita cu inducție. Le-am pârjolit un pic, ele sunt crude la interior, apoi le punem într-o oală în care turnăm 100 ml de apă clocotită și le vom lăsa 15 minute la foc mic, astfel încât să se fiarbă din aburi, pentru că din acea apă mică vor ieși aburii cu care se vor face. (...) E foarte bun, nu că mă laud, dar sunt foarte bune”, a mai precizat Cristina Șișcanu.

„Felicitări”, i-a spus Mădălin Ionescu soției sale.

„Ce, înghiți în sec?”, l-a întrebat Cristina Șișcanu.

„Da”, i-a răspuns Mădălin Ionescu.

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu, mărturisire cutremurătoare după despărțirea de Iustin Petrescu: „Sunt copleșită de ce se întâmplă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel