Cristina Șișcanu, rețetă delicioasă de pizza proteică: „Se face foarte repede, e foarte gustoasă și nici nu îți e frică că te îngrași” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Șișcanu a dezvăluit o rețetă de pizza proteică, ideală pentru cei care doresc să se bucure de o masă delicioasă fără a-și face griji pentru siluetă.

Cristina Șișcanu a împărtășit recent o rețetă delicioasă și sănătoasă de pizza proteică, ideală pentru cei care vor să savureze o masă gustoasă fără să-și facă griji cu privire la calorii sau siluetă. Cu ingrediente simple și ușor de găsit, această pizza este o alternativă excelentă la cea tradițională, iar preparatul are un aport caloric total de aproximativ 500 de calorii.

Ingrediente

- Zucchini

- Un ou

- Sare

- Piper

- Brânză light

- Mozarella light

- Sos de roșii

- Oregano

Te-ar putea interesa și: Pizza pe blat din orez integral. Rețetă simplă și delicioasă cu Oana Ioniță Nedelcu

Mod de preparare

Se dă zucchiniul prin răzătoare și se scurge foarte bine de apă. Într-un bol, se amestecă zucchiniul scurs cu oul, brânza light, sare și piper. Amestecul obținut se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, formând blatul de pizza, apoi se coace în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 40 de minute. După ce blatul s-a copt, se adaugă sosul de roșii, mozzarella light și oregano. Pentru un plus de savoare, se poate adăuga busuioc. Pizza se pune din nou în cuptor pentru încă 10 minute, până când mozzarella se topește și capătă o culoare aurie.

„Un zucchini mai măricel, un ou, o cutie de brânză, 200 grame, mozarella și sos Arrabiata. Se face foarte repede, e foarte gustoasă și nici nu îți e frică că te îngrași. N-am mai făcut de multă vreme, dar știu că acum ceva timp făceam des. Punem într-un bol cutia de brânză, un ou și amestecăm. Apoi punem sare, piper. Cam așa va arăta blatul. Pun hârtie de copt pe tavă și punem blatul aici. Blatul de pizza va fi acesta.

Băgăm blatul la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade și așteptăm. Arată superb blatul, punem sosul de roșii și mozarella deasupra. Abia aștept să mănânc. Ce tare e când mănânci ceva ce îți place și nici nu ai grija faptului că te îngrași. O pizza din aceasta are 500 calorii, dacă alegem varianta light a celor două tipuri de brânză. Este o variantă mult mai bună decât varianta clasică. Și carbohidrați 0, 500 de calorii are toată pizza. Mai adaug un pic de oregano pe sos și puteți adăuga și niște busuioc. Să-mi spuneți voi dacă nu arată ca o pizza. Punem mozarella și o dăm la cuptor încă 10 minute”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă de pizza proteică de casă: „Rezultatul e senzațional. Are un conținut scăzut de carbohidrați”

„Doamne, ce bună e. Să încercați și o să vedeți că nu exagerez deloc”

Cristina Șișcanu asigură că această rețetă nu numai că este foarte gustoasă, dar și sănătoasă, având aproximativ 500 de calorii în total. Este perfectă pentru cei care își doresc să savureze o pizza fără să le fie frică că se îngrașă.

„Doamne, ce bună e. Să încercați și o să vedeți că nu exagerez deloc. Fac o pizza dietetică, care e mai multă proteină, fără carbohidrați și avem nevoie de foarte puține ingrediente”, a spus Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: Sorin Bontea, rețetă de pizza de casă. Secretul pentru un aluat pufos la interior și crocant la exterior

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri despre relația cu Marian Vanghelie: „Nu a dat niciodată în mine”




pixel