Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va primi o veste neașteptată
Condimentele indiene sunt cunoscute pentru proprietățile lor medicinale și vindecătoare, iar condimentele care nu ne dezamăgesc niciodată cu proprietățile lor vindecătoare sunt cuișoarele.
Cuișoarele sunt mici, dar au multiple beneficii pentru sănătate. Sunt muguri de flori care provin dintr-un arbore și au un gust înțepător.
Cuișoarele sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și antidiabetice. Uleiul de cuișoare nu este doar medicinal, dar cuișoarele în ansamblu pot face minuni organismului.
Cuișoarele conțin mangan, fibre și vitaminele C și K. În timp ce manganul stimulează funcția creierului și ajută la formarea oaselor, vitaminele C și K întăresc imunitatea și previn coagularea sângelui.
Iată câteva beneficii pentru sănătate ale cuișoarelor pe care ar trebui să le cunoașteți.
Ajută în controlul diabetului:
Cuișoarele are un compus cunoscut sub numele de nigericină, care poate ajuta la îmbunătățirea secreției de insulină și la sănătatea celulelor care produc insulină. Prin urmare, adăugând cuișoarele în dieta zilnică, poate ține sub control nivelul zahărului din sânge.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: beneficii cuisoare sănătate
Anca Hâncu, doctor în...