Cum a slăbit psihologul Radu Leca 100 de kilograme, într-un timp record: "Am început să fac două lucruri care m-au ajutat extraordinar"
Psihologul Radu Leca a dezvăluit cum a reușit să slăbească 100 de kilograme, într-un timp record. 

Radu Leca a reușit să dea jos 100 de kilograme, în doar un an, fără să-și facă operație de micșorare a stomacului. Renumitul psiholog a dezvăluit cum a reușit să ajungă la forma dorită. 

Cum a slăbit psihologul Radu Leca 100 de kilograme, într-un timp record

Radu Leca a mărturisit că a renunțat la alimentele pe bază de făină, dar a exclus și tot ce înseamnă proteina animală. Psihologul a specificat că în tot procesul de slăbire a fost asistat de 3 medici nutriționiști.

„În data de 21 februarie 2022, după ce am avut un hop personal, atât emoțional, cât și fizic, am decis să am grijă de mine și am început să fac două lucruri care m-au ajutat extraordinar', a spus Radu Leca, pentru EGO.ro.

„Am cântărit tot ceea ce am mâncat, am exclus în totalitate carnea, ouăle, laptele, brânza, făina și am rămas doar pe legume pentru o perioadă de 9 luni de zile. În urmă cu câteva săptămâni am reintrodus laptele, brânza și oul în dietă, asta după ce lângă mine au stat 3 medici nutriționiști care au avut exemplar grijă de mine', a mai spus psihologul Radu Leca.

Radu Leca s-a făcut psiholog după ce tatăl său s-a îmbolnăvit de inimă

Radu Leca a povestit cum a ajuns să fie psiholog, dar și ce l-a determinat să aleagă această meserie. 

Psihologia a venit în viață mea când prietenul și tatăl meu nu mai putea fi ajutat. De atunci am înțeles că este imperios necesara formarea psihologiei cardiacului în interiorul psihologiei estice având că scop ajutorul psihologic oferit atât cardiacilor cât și familiilor acestora. În psihologie nu exista cuvântul dificil. Cum nu exista nici noțiunea de Dumnezeu.

În interiorul psihologiei mele Dumnezeu exista și fară El în minte eu nu vorbesc cu niciun om ce-mi trece pragul cabinetului. Copiii sunt minunați. Ei ajung bolnavi în marea lor majoritate din cauza părinților.

Cei mai triști ochi văzuți de mine în 16 ani aparțin unei fetițe de 8 ani ce era bătuta cu ciocanul de tatăl ei. Bolile părinților se răsfrâng asupra copiilor și îi strica. Anxiosul creste anxioși. Depresivul creste depresivi. Alcoolicul mai greșește' și unii copii nu ajung sclavii lui Bahus' – a povestit el în cadrul unui interviu, potrivit Viva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 27 Martie 2023, 15:28

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca