Cum alegem cea mai sănătoasă pâine. Chef Florin Dumitrescu: „Cea mai ieftină pâine este întotdeauna cea mai fragedă. Te fac să nu mai mănânci pâine niciodată în viața ta.”
Data publicării:
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit cum alegem cea mai sănătoasă pâine. 

Flrin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul de la „Chefi la cuțite” le dă adesea sfaturi fanilor săi. De data aceasta, celebrul bucătar le-a mărturisit fanilor cum să aleagă cea mai sănătoasă pâine. 

Cum alegem cea mai sănătoasă pâine

Potrivit recomandărilor chefului, atunci când vine vorba de alimentele pe care le consumăm este important să nu alegem cea mai ieftină pâine de la raft deoarece aceasta conține foarte multe substanțe dăunătoare organismului.

„ Cea mai ieftină pâine este întotdeauna cea mai fragedă, cea mai plină de chestii. Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine niciodată în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie și i-a curs bidonul de afânător sau nu știu ce Doamne iartă-mă băga el acolo. Era un ingredient lichid pe care îl băga în aluatul de pâine. Și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească. Peste noapte i-a făcut gaură în beton. Aia se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi.De aia în momentul în care cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Poți să mănânci, și eu mâncân asta, lipie. Lipie (făină cu apă) și n-ai nicio problemă .”, a explicat chef Florin Dumitrescu, în cadrul podcastului moderat de către George Buhnici.

Florin Dumitrescu, motivul pentru care nu este bine să mănânci ciorbă la restaurant

Florin Dumitrescu, motivul pentru care nu este bine să mănânci ciorbă la restaurant

Flroin Dumitrescu susține că, de cele mai multe ori preparatele recomandate de chelner sunt făcute din alimente pe cale de a expira și de aceea vor să scape de ele cât mai repede.Din acest motiv, bucătarul chef îi sfătuiește pe români să nu comande ciorbă la restaurant. 

„Mare păcat că trebuie să fac asta… Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. (râde) Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! Aia cu gramajul este o prostie și nu te arde mult. Banii ăia nu intră în buzunarul cuiva, tot la firmă se duc. (…) Dacă e vorba despre un meniu a la carte, adică să te duci tu și să îți comanzi din 7-8 feluri de mâncare, există acest ‘astăzi vă recomand… coastele de porc’. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?”, a povestit Florin Dumitrescu.

Totodată, Florin Dumitrescu a precizat că, cel mai este este să alegi un restaurant unde fluxul este mult mai mare. 

 „Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină. (…) Atunci când carnea se acoperă cu sos înseamnă că se acoperă o greșeală. Eu dacă mănânc la împinge tava… mănânc chestii cât mai românești, cât mai de casă. Oamenii din spate sunt oamenii care fac mâncare și acasă”, a subliniat Florin Dumitrescu.

Citește și: Gheorghe Turda dă de pământ cu Saveta Bogdan, după ce a spus că artistul a cerut-o în căsătorie, dar a refuzat: „Am eu asemenea gusturi?”

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Alimentul de post care ne poate distruge sănătatea. Prof. dr. Vlad Ciurea nu se atinge de el: ”Cred că de 10 ani nu am mâncat! Nu favorizează nicicum activitatea cerebrală”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 




pixel