Cum prepară Andreea Bănică cele mai bune bezele. Cântăreața și-a dezvăluit rețeta secretă
Data publicării:
Andreea Bănică a pregătit un desert delicios, împărtășind rețeta cu fanii săi.

Andreea Bănică petrece extrem de mult timp în bucătărie, acolo unde le pregătește întotdeauna celor dragi cele mai delicioase preparate. Așadar, atunci când lasă microfonul din mână, vedeta apelează imediat la mixer sau la alte ustensile din bucătărie. Fanii adoră să o vadă pe solistă în această ipostază, motiv pentru care aceasta obișnuiește să și filmeze rețetele pe care le pune în practică și să le posteze în mediul online. Așadar, în urmă cu câteva zile, Andreea Bănică a pregătit o rețetă delicioasă de bezele. 

Ingrediente:

4 albușuri
250 gr zahăr
Un plic zahar vanilat
O linguriță oțet

Mod de preparare:

„Am pus cantitățile într-un bol amestecând cu un tel, apoi am pus compoziția cu castronul la bain marie( baie de abur) amestecând continuu, până s-a topit zahărul. Secretul vin acum: Am pus mixerul în funcțiune și am amestecat câteva minute timp în care bezeaua s-a răcit, a devenit spumoasă, a crescut în volum și s-a întărit! Nu mi-a ajuns poșul pentru forme pe care l-am comandat în trecut așa că m-am mulțumit cu lingură din dotare că deh, așa se respectă o “diva”!  20-30 de minute la cuptor la 100 C și gata bezelele!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

VEZI și: Andreea Bănică își construiește vilă de lux cu piscină. De ce se mută artista din vechea locuință

“Nu mănânc aceeași mâncare zilnic”

Recent, Andreea Bănică le dezvăluia fanilor săi faptul că are în fiecare zi un meniu diferit. Totuși, artista recunoaște că sunt și zile în care nu are timp să gătească, motiv pentru care se mulțumește cu un baton proteic. 

“Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat.

Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Vedeta se teme de operațiile estetice

Chiar dacă spune că și-ar dori să recurgă la câteva schimbări fizice, Andreea Bănică spune, de asemenea, că îi este foarte frică de operații. Din acest motiv, pentru a se menține în formă, aceasta apelează doar la anumite trucuri făcute în saloanele de cosmetică.

„Ei, s-ar vedea lucrurile astea (n.r. operațiile estetice), nu mă ascund după deget, nu am de ce să mint. Mă duc la tratamente faciale, îmi hidratez tenul foarte bine, cu tot felul de tratamente cum pot și când am timp tocmai pentru a-mi menține tenul cât mai sănătos și cât mai tânăr. Sunt atâtea tratamente pe care poți să le faci… Dacă m-aș opera, aș spune “am făcut asta.


Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie… După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința”, a dezvăluit Andreea Bănică pentru ciao

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Andreea Banica  dietă  gatit  mancare  rețetă 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel