Cum putem avea un abdomen perfect. Dr. Elena Martin a dezvăluit principalele proceduri la care putem apela
Data publicării:
Dr. Elena Martin a fost prezentă în podcastul realizat de Ilinca Vandici, unde a dezvăluit cum putem obține un abdomen plat.

Abdominoplastia și BodyTite reprezintă unele dintre cele mai cunoscute proceduri la care apelează din ce în ce mai multe persoane pentru a avea un abdomen demn de invidiat. Dr. Estetician Elena Martin a fost invitată în cadrul podcastului „#Te ascult cu Ilinca Vandici”, unde a dezvăluit ce trebuie să facem pentru a ajunge să avem abdomenul la care visează orice femeie, care sunt procedurile la care putem apela și despre experiența pe care o vor avea pacientele în momentul în care aleg să apeleze la tehnici de reconturare a zonei abdominale.

‘’Le spun pacientelor că operația de estetică este mai mult decât un gest chirurgical, este o experiență. Contează foarte mult relația cu medicul, contează foarte mult recuperarea și le întreb dacă au susținerea familiei, pentru că este o operație pe care noi o facem de bunăvoie. (...) Le spun că trebuie totul organizat, astfel încât să se bucure de operația în sine, să aibă o perioadă de recuperare pentru ele de o săptămână, maxim două’’, a declarat Dr. Estetician Elena Martin în cadrul podcastului.


Mai mult, Dr. Elena Martin a explicat ce presupune abdominoplastia sau BodyTite-ul și care este diferența dintre cele două proceduri.

‘’Abdominoplastia sau alte intervenții pe care le facem pentru reconturarea zonei abdominale, respectiv fesiere. Aici vorbim despre abdominoplastie, despre BodyTite, o liposucție asistată cu radiofrecvență prin care nu tăiem pielea, dar topim grăsimea și strângem pielea. Abdominoplastia este o intervenție excizională, adică scoatem pielea atunci când nu o putem strânge. Nu stabilim decât în urma unui consult dacă trebuie să o tăiem sau trebuie să o strângem. Ca pielea respectivă să aibă capacitatea de a se strânge trebuie să fie încă sănătoasă, adică să nu aibă vergeturi. Când apar deja vergeturi la nivelul pielii, înseamnă ca fibrele de colagen, de elastină s-au rupt și nu au capacitatea de a se strânge’’, a dezvăluit Dr. Elena Martin în cadrul podcastului ’’#Te ascult cu Ilinca Vandici’’

Cum se menține în formă Andreea Mantea. Metoda inedită care a ajutat-o să slăbească: „Este o stare de rugăciune”


BodyTite, o nouă procedură pe piața din România 

BodyTite este o procedură minim invazivă, nou dezvoltată pe piața din România. Această procedură reprezintă o cale prin care femeile care se confruntă cu o piele lăsată la nivelul abdomenului pot obține rezultate cu adevărat spectaculoase.

‘’Când avem un exces de grăsime și un exces de piele, dar piele sănătoasă, intervine această procedură foarte elegantă și foarte prietenoasă numită BodyTite, o liposucție asistată cu radiofrecvență prin care topim grăsimea. Prin radiofrecvență încălzim țesuturile și strângem pielea în același timp. Este marele avantaj pentru că strângem pielea și putem strânge până la 40% și uneori rezultatele sunt spectaculoase, La liposucția clasică, dacă nu strângem pielea putem crea un exces de piele postoperator și este minunat pentru că vedem un abdomen mai plat și dintr-o componentă din piele, dar și dintr-o componentă de grăsime’’, a precizat Dr. Estetician Elena Martin.
 
De asemenea, Dr. Elena Martin a discutat despre perioada postoperatorie, despre rezultatele pe care pacientele le obțin și despre riscurile acestora.

’’În ceea ce privește rezultatele, dacă putem să fim la fel sau nu, stabilim în timpul unui consult, pentru că depinde foarte mult stratul de grăsime și capacitatea de strângere a pielii. Tehnica este diferită la fiecare pacientă. Se lucrează la diferite adâncimi, la diferite intensități, se abordează zonele complet diferit’’, a menționat Dr. Elena Martin.

Totodată, Dr. Elena Martin, a subliniat că apelăm la abdominoplastie doar atunci când vrem să scoatem pielea și grăsimea în aceeași operație. Potrivit acesteia, grăsimea va presupune o liposucție, însă dacă este nevoie ca pielea să fie tăiată, se apelează la abdominoplastie.

Abdominoplastie sau BodyTite, principalele riscuri

Atunci când discutăm despre intervențiile chirurgicale, orice persoană dezvoltă un sentiment de teamă. Astfel, Dr. Elena Martin a dezvăluit care sunt principalele riscuri ale acestor intervenții.

‘’Orice intervenție are riscuri. La abdominoplastie sunt net riscuri mai mari, pentru că este o operație care presupune o incizie mare, se decolează pe o zonă mai mare. La BodyTite riscul real este cel de serom, să se acumuleeze un lichid pe care organismul nu-l poate absorbi. Se scoate de acolo cu anestezie locală ușor.’’, a explicat Dr. Elena Martin în cadrul podcastului.

De asemenea, specialistul a prezentat care sunt pașii pe care îi putem urma după realizarea abdominoplastiei și a procedurii de BodyTite și cum se va desfășura recuperarea.

’’La BodyTite necesită compresie, timp de două săptămâni să purtăm un corset, masaj și răbdare să se desumfle pielea și să se strângă. La BodyTite avem doar mici microincizii, este un drenaj, iar recuperarea este mult mai rapidă, la 2-3 zile ne reluăm activitatea, iar la două săptămâni revenim la sport. La abdominoplastie avem incizii mai mari dintr-un os în altul, scoatem excesul de piele. Recuperarea poate să fie puțin mai dificilă în ideea în care trebuie să stăm două seri în clinică, există avantajul unei anestezii prelungite pe care medicul anestezist o poate face după intubare. Abdominoplastia este cea mai extensivă operație din chirurgia estetică’’, a explicat Dr. Elena Martin în cadrul podcastului ’’#Te ascult cu Ilinca Vandici’’.

Citește și: Raluca Bădulescu: ”Eu nu am operații estetice majore”. La ce intervenții de înfrumusețare apelează regulat vedeta

Gabriela Ungureanu
Categorie: Diete
Tagurile articolului: abdomen plat  abdominoplastie  elena martin  tratamente 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel