Cum sa îți vindeci imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău. Ada Galeș: "Schimbarea începe cu porții mici"/ EXCLUSIV
Ada Galeș a dezvăluit, în exclusivitate pentru Interviurile Spectacola, cum să ne iubim corpul și să ne acceptăm defectele.

Cele mai multe femei sunt nemulțumite de propria înfățișare. Veșnic au probleme cu greutatea, țin diete, se străduiesc să meargă la sala de gimnastică, sunt interesate de creme și loțiuni de remodelare corporală, caută haine care să le ascundă imperfecțiunile.

De-a lungul timpului, problemele încep de acolo de unde nemulțumirile legate de propriul corp marchează negativ relația pe care fiecare o are cu sine. Aceste nemulțumiri pot deveni complexe, dând naștere sentimentelor de nesiguranță și diminuând respectul de sine.

Ada Galeș, despre iubirea de sine

Ada Galeș este o actriță de teatru și film, în vârstă de 30 de ani, născută la Brașov. Aceasta este și consilier de dezvoltare personală și adoră să vorbească despre relații interumane, dezvoltare personală, curaj și independență. 

Ada Galeș a fost invitata Georgianei Ionită la „Interviurile Spectacola și DC News”, acolo unde a vorbit despre cum să ne iubim corpul și să ne acceptăm așa cum suntem.

 

"Schimbarea începe cu porții mici. Și în consiliere, și în schimbare pe care o facem recomand să se înceapă cu blândețe și cu niște targheturi care sunt ușor de urmărit, care pot să pară penibile, să găsești un lucru pe zi care îți place la tine sau să îți găsești trei minute să te uiti la tine și să zici: "Ok, cu toate că am burtă, pot să mă afișez așa". Acest gest care poate acum creează un discomfort, s-ar putea ca într-o săptămână, o lună, un an, să poată să mă ajute să stau mai bine în pielea mea.(..) E foarte importantă schimbarea emoțională și psihologică. S-ar putea ca problema nerezolvată cu tine, relația ta cu tine nu te afectează doar fizic pentru ceilalți, în văzul tuturor, tu trebuie să înveți să ai o relație bună cu tine, în general.

Cu toate că suntem bine și sănătoși, să fii bine și sănătos, înseamnă să ai capacitatea să observi și gânduri de genul : "Îmi este rușine uneori cu mine". Trebuie să observăm lucrurile de care ne este teamă și să încercăm să ne susținem .", a spus Ada Galeș la „Interviurile Spectacola și DC News”

Autor: Romina Băluță | Dată: 27 mai, 13:17

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții

Horoscop, marți, 21 septembrie 2021

Horoscop. Astăzi avem Luna Plină în Pești, iar mâine...

Motive pentru care să consumi ghimbir la micul dejun

Ghimbirul este deja cunoscut pentru efectele benefice...