Cum să scapi de kilogramele acumulate de sărbători. Carmen Brumă, trei sfaturi esențiale
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Brumă a oferit câteva noi sfaturi, cu privire la dieta de după sărbători.

Carmen Brumă le este extrem de aproape urmăritorilor săi în această perioadă, cărora încearcă să le ofere sfaturi prețioase ce țin de dietă și de un stil de viață cât mai sănătos. Extrem de mulți oameni se confruntă cu depresia de după sărbători, care este generată, în foarte multe cazuri, de kilogramele acumulate în plus. Tocmai din această cauză, celebrul nutriționist le-a oferit fanilor săi câteva sfaturi esențiale, dacă vor să slăbească rapid tot ce au acumulat de Crăciun. Urmate cu atenție, acestea vor da rezultatele dorite, promite Carmen Brumă.

„Trei sfaturi care să vă ajute să dați jos kilogramele acumulate de sărbători:

1. Repaus alimentar între mese, de 4-5 ore.

2. Încercați ca ultima masă să fie cu 4-5 ore înainte de culcare și aveți grija să adormiți înainte de ora 23:00.

3. Renunțați măcar o perioadă la zahăr, alcool și fructoză.”, a fost mesajul transmis de Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Când NU trebuie să te cântărești. Carmen Brumă: „Plusurile pe cântar sunt cauzate de retenția de lichide”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

 

Sportul nu este esențial într-o dietă

Chiar dacă majoritatea persoanelor asociază sportul cu pierderea kilogramelor în plus și cu un stil de viață cât mai sănătos, Carmen Brumă spune că poți atinge rezultatele dorite și fără mișcare. Soția lui Mircea Badea dezvăluie astfel că tot secretul stă în alimentație, dacă ne dorim rezultate reale, pe termen lung. 

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm, a dezvăluit Brumă, pentru click.ro.

Te poate interesa și: „Pastele reci îngrașă mai puțin”. Mihaela Bilic, secrete inedite pentru slăbit: Porția corectă de făinoase

 

Carmen Brumă a suferit de depresie, din cauza kilogramelor în plus

Chiar dacă acum deține mărimile pe care și le-ar dori orice femeie, Carmen Brumă a suferit la un moment dat extrem de mult, din cauza kilogramelor în plus. Acest lucru s-a întâmplat în adolescență, când o schimbare extrem de mare din viața ei, greu de acceptat, a făcut-o să se refugieze în mâncare.

„Când am ajuns acolo am intrat într-un soi de depresie. Și m-am refugiat în mâncare. Am avut senzația că m-am trezit peste noapte cu 37 – 40 de kilograme în plus. În momentul acela am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea. Am început să țin cure de slăbire, am fost pe marginea prăpastiei. Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi – povestea Carmen Brumă acum ceva timp.

Citește și: Carmen Brumă, truc pentru a scoate grăsimea din sarmale: „Toată o să rămână în cratiță”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Diete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  dietă  sfaturi  slabit 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel