CRBL a bifat a doua intervenție din viața sa în decurs de o lună, la 46 de ani: „Am trecut la etapa următoare. Viața este mult prea scurtă”/ Foto
Sărbătorile pascale înseamnă pe lângă adunarea familiei la masa festivă și multă alergătură pentru a obține ingredientele necesare unei mese cu produse tradiționale. Ofertele sunt variate, dar fiecare vrea ce este mai bun și mai sănătos.
Fie că petreceți acasă, cu familia, sau în deplasare, în vacanță, alături de prieteni, este important să fiți atenți la o serie de aspecte privind achiziționarea și consumul produselor specifice perioadei, pentru a fi feriți de posibilele neplăceri ale unei toxiinfecții alimentare care să vă strice nu doar bunădispoziție, dar și care riscă să vă pună în pericol sănătatea.
”În general să preferăm produse din locuri pe care le cunoaștem. Pentru cei mici, aș atrage atenția, ca părinții să fie atenți în momentul în care cumpără dulciuri caracteristice acestei perioade de timp, cum sunt iepurașii, cum sunt ouăle de ciocolată, dar care să fie cumpărate din locuri care sunt controlate din punct de vedere medical, cu termene de garanție vizibile și să fie controlat acest termenul.
Pentru că vin sărbătorile pascale, pe care toată lumea le așteaptă cu bucurie, ne dorim vacanțe, dar acestea ca să fie liniștite trebuie să fim atenți la ceea ce înseamnă consum, pentru că în general produsele care se consumă în aceste zile sunt produse pe bază de ouă, pe bază de lapte și derivate, pe bază de de carne, întotdeauna trebuie să fim siguri că produsul respectiv este consumat în condiții de igienă”, a declarat dr. Carmen Dorobăț, medic infecționist, în exclusivitate, pentru DC Medical.
Citește continuarea pe DC MEDICAL
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: sănătate toxiinfectie alimentara
Lumea muzicală este în doliu! Celebrul artist Gabriel...