De ce renunță femeile la șampon. Mirela Vescan și Thea Haimovitz, trucuri pentru un păr sănătos: „Este miraculos”
Data actualizării:
Data publicării:
Mirela Vescan și Thea Haimovitz au dezvăluit într-o nouă ediție Mi-Th influencer cele mai noi tendințe din beauty, trucuri de machiaj, dar și alte idei creative, care vor marca noul an.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au scos în evidență în cea mai nouă ediție a emisiunii Mi-Th influencer, cele mai noi trenduri din industria de beauty, care se vor face resimțite în 2023. Printre acestea, un loc important îl ocupă și produsele de îngrijire ale părului, care au suferit o schimbare majoră în pandemie, spune Thea Haimovitz.

„În pandemie, femeile au ajuns să-și spele părul mai rar, în scădere pe săptămână. Să spunem că dacă înainte se spălau o dată la două zile, în pandemie au ajuns să se spele o dată pe săptămână. Asta a grăbit cumpărarea altor produse pe care le folosești, precum uleiuri de păr, balsam de păr, dar a scăzut cumpărarea șampoanelor. ”, a spus Thea Haimovitz la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de la DC News și Spectacola.

Care sunt trendurile în ceea ce privește îngrijirea părului

Când vine vorba de noile trenduri ce țin de îngrijirea părului, noutatea vine din partea scalpului, spune Mirela Vescan. Oamenii au realizat în număr cât mai mare, în ultima vreme, necesitatea de a avea un scalp hidratat și frumos, motiv pentru care vor investi în acest aspect.

„Urmează un nou trend, care nu a mai fost și este, într-adevăr, miraculos: îngrijirea scalpului. Toată lumea are nevoie de un scalp îngrijit. Ne îngrijim tenul până la scalp, și de aici mai departe. Peste tot se promovează chestia asta cu ouă, cocos și miere. Îmi vine să-mi fac masca asta de păr, dacă chiar face bine scalpului.”, a spus și Mirela Vescan. 

„Scalpul este unul dintre secretele mele. Cei care au acnee au, de obicei, și un scalp foarte gras. Tenul devine gras și atunci tu nu-ți poți trata tenul cu probleme, dacă nu te ocupi și de păr. Și, pentru că vorbim despre previziuni, pot să-ți spun că una dintre direcțiile care vor exploda, atunci când vorbim de îngrijirea părului, sunt produsele care stimulează creșterea părului. Pandemia a afectat foarte mult părul, foarte multă lume și-a pierdut părul, iar structura sa s-a deteriorat foarte mult. Totul pornește de la scalp. Când îți pui ceva pe piele, ar trebui să cauți ceva și pentru scalp.”, a completat Thea Haimovitz.

Poate te interesează și: Cum avem grijă de pielea noastră, în 2023. Mirela Vescan explică: „Putem să ne ajutăm de anumite instrumente”/ EXCLUSIV

Secretul pentru un scalp perfect

Mirela Vescan a dezvăluit un secret excelent de urmat pentru toți bărbații, care nu-și doresc să se confrunte cu căderile de păr sau cu un scalp deteriorat. 

„Dacă bărbații și-ar masa scalpul între două și cinci minute, nu ar mai cădea niciun fir de păr niciodată, mi-a explicat mie un doctor. Mi-a spus că el face asta și la ei în zonă nu există bărbați fără păr.”, a mai spus Mirela Vescan.

 

Cât despre femei, Thea Haimovitz a dezvăluit care este secretul său, ce o ajută să-și mențină scalpul sănătos. 

„Există două direcții, atunci când îți pui uleiul de cocos. Unii oameni spun că este foarte bine pur și simplu să pui în uleiul de cocos lichid capetele deteriorate ale părului acolo, după care îți pui o căscuță în cap. Sunt persoane care spun că mai întâi scalpul trebuie să fie umed, pentru că așa absoarbe mai bine. Eu le-am încercat pe amândouă, iar rezultatul este identic.”, a dezvăluit Thea Haimovitz. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: ingrijire  Mirela Vescan  par  remedii  trucuri 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



Adevărul despre banane. Ce efect au asupra rinichilor

O alimentație echilibrată este baza unei vieți...

pixel