Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”
O porție bună de căpșuni ne poate face poftă oricând. Toată lumea știe că fructele trebuie spălate înainte de a fi consumate. Iată, însă, o metodă de a le spăla diferită: în apă sărată. Motivul este mai puțin apetisant decât v-ați aștepta.
Cu toții găsim uneori o insectă în castronul cu fructe, dar uneori, și interiorul fructelor poate conține insecte. Acesta este un motiv pentru care căpșunile ar trebui scufundate în apă cu puțină sare: viermii mici se vor târî afară din fructe.
Citește continuarea pe DC Medical.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: apa capsuni sare viermi
Iată ce-ți rezervă astrele...
Iată 15 sfaturi, susținute de...
Cinci sportivi au fost depistaţi...
Roxana Radu, specialist în...
Dr. Mihaela Bilic a dezvăluit...
Doctor Mihail a dezvăluit care...
Doctor Mihail a explicat,...