Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri despre cei doi copii ai săi. Ce se întâmplă băieții săi și ai lui Silviu Prigoană: „Ei confundă fratele cu tata”
Trecerea de la post, care nu a însemnat doar consum de alimente de origine vegetală, ci și un aport ceva mai redus de mâncare, la masa bogată de sărbători, încărcată în primul rând cu produse grase, poate să fie periculoasă pentru sistemul digestiv.
Astfel, este indicat ca această trecere să se facă lent, dar mai ales fără excese culinare.
În acest sens, specialistul în nutriție Cristian Mărgărit a explicat cum putem să ne bucurăm de bunătățile pascale fără a ajunge la urgențe, ca urmare a vreunei indigestii.
”Și chiar dacă am mâncat mâncare normală este bine să o luăm ușor, pentru că vor fi foarte multe preparate și chiar dacă ești obișnuit să mănânci carne, nu este bine să le mănânci pe toate cam în același timp”, a declarat Cristian Mărgărit la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.
Mai mult decât atât, având în vedere că ne pregătim de vopsit ouăle de Paște, acesta a dezvăluit la ce trebuie să fim atenți.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Diete
Tagurile articolului: cristian margarit ouă paste post
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...