Deea Maxer, truc pentru a obține găluște pentru supă pufoase: „Cineva m-a învățat că...”. Fanii au criticat-o imediat: „Greșit!”
Data publicării:
Deea Maxer le-a dezvăluit fanilor propria rețetă de supă de găluște, însă aceștia au criticat-o imediat.

Deea Maxer încearcă să-și țină fanii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară în viața de zi cu zi. Chiar dacă a divorțat de fostul soț, Dinu Maxer, alături de care și-a petrecut 18 ani din viață, vedeta încearcă să petreacă constant timp cu cei doi copii, chiar dacă băiatul a rămas în custodia tatălui său. În acest sens, ori de câte ori îi are pe amândoi micuți acasă, aceasta încearcă să-i răsfețe cât mai mult posibil. Așadar, Deea a intrat în bucătărie și s-a decis să le gătească acestora mâncarea lor preferată: supă cu găluște. Mai mult, Deea are chiar și un truc pentru gospodinele care își doresc să obține niște găluște foarte pufoase.

„Copiii preferă supa de găluște. Dacă îi întrebi ce vor să mănânce: supă de găluște. Să vă arăt cum fac găluștele. Cineva m-a învățat ca în ouăle bătute, pe lângă praful de sare, să pun și un praf de bicarbonat, astfel încât găluștele noastre să iasă pufoase. De obicei, las să se odihnească aluatul pentru găluște și între timp strecor supa. O pun în altă oală, copiii nu vor ceapa, ardeii și, de obicei, păstrez în supă doar morcovul. Și adaug găluștele.”, a dezvăluit Deea Maxer, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Dinu Maxer este ajutat de copiii lui în activitățile de pe litoral. Magda este alături de ei: „Vom rămâne împreună”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deea Maxer (@deeamaxeroficial)

Deea Maxer, criticată de fani pentru această rețetă

Chiar dacă ea este sigură de aptitudinile pe care le deține în bucătărie, fanii nu au reacționat prea bine la „trucurile” vedetei. Aceștia nu au fost deloc impresionați de modul în care aceasta prepară găluștele, astfel încât i-au oferit alte alternative mai potrivite.

„Greșit! Nu se pune bicarbonat și nici praf de copt în galuste! La 2 oua se pun 5 linguri de gris și o lingura de ulei. Se lasă compoziția la frigider 5 minute apoi se fac galuștele. După ce am pus toate galustele în oala, se adaugă o cană cu apa rece,se acoperă oala și se lasă să fiarbă. Rezultatul va fi wow!” 

„Prea tare fierbe .....eu când fac mâncare o las la foc molcom.....nu-mi place să bolborosească așa, plus că se pierd vitaminele din legume fierbând așa tare .... și când pui galuștele trebuie focul mic lăsat, că se desfac astfel..... dar na, fiecare face după modul lui.....important e să vă placă.”

„Bate albușurile spumă și adaugă treptat grișul. Fără bicarbonat. Tot pufoase ies”, au fost câteva dintre comentariile primite de la fani.

VEZI și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează un cuplu. Actrița a confirmat relația: „Suntem împreună”

Își dorește încă un copil

În timp ce Dinu Maxer a avut mai multe încercări eșuate după divorț, pe plan sentimental, Deea și-a găsit imediat alinarea în viața actualului ei iubit. În acest sens, bruneta spune că cei doi și-au făcut planuri mari de viitor, ba chiar aceștia au discutat și despre un copil, al treilea pentru vedetă.

„Robert își doreste copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a declarat Deea Maxer pentru Playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: deea maxer  rețetă  supa de galuste 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel