Dieta care o ajută pe Roxana Ciuhulescu să se mențină în formă. La ce alimente a renunțat vedeta: "Mă ajută să nu mă îmbolnăvesc de stomac..."
Data publicării:
Roxana Ciuhulescu a dezvăluit cum se menține în formă, dar și ce alimente a eliminat din meniul ei. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Roxana Ciuhulescu arată impecabil. Vedeta are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care a adoptat un stil de viață sănătos.  La 44 de ani, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit rețeta unui corp de invidiat. 

Dieta care o ajută pe Roxana Ciuhulescu să se mențină în formă

Vedeta susține că are un metabolism foarte bun și asta pentru că face și foarte mult sport, acolo unde arde pete 700 de calorii într-o oră. 

„Cred că am un metabolism foarte bun. Fac și foarte mult sport, e adevărat. Lucrez foarte mult cardio, numai pe intensitate mare. Fac multe clase de cycling, unde ard 700 de calorii într-o oră', a spus Roxana Ciuhulescu pentru Unica.

Roxana Ciuhulescu recunoaște că, uneori, mai gustă din dulciuri, însă are grijă la ceea ce mănâncă, motiv pentru care, atunci când are treabă la birou, își ia mâncare gătită de acasă. Acest lucru o ajutat-o pe vedetă să țină la distanță problemele de la nivelul stomacului.

„Am și grijă și la ce mănânc. Rar mai scap la desert. Nu pot să zic că e un sacrificiu sau o corvoadă pentru mine, așa m-am obișnuit. Mănânc corect, nu mănânc prostii. Nu mănânc junk-food. Și la birou când am treabă, îmi iau mâncare de acasă.Asta mă ajută să fiu sănătoasă, să nu mă îmbolnăvesc de stomac. Într-o zi, nu mi-am luat mâncare de acasă, am fugit, și am mâncat noodle pack, apoi am zăcut două zile. Am crezut că m-am otrăvit, jur', mai spune vedeta.

Roxana Ciuhulescu: „Adevăratul secret e că mănânc puțin și des”

Roxana Ciuhulescu susține că mănâncă foarte rar carne de porc și deloc carne de miel. Totodată, vedeta a precizat că secretul contă în mesele dese, dar în cantități mici. Vedeta bea dimineața un pahar de apă cu lămâie. 

 „Mănânc salate, grătar, iar acum, în sezonul rece, și supe. Mânânc din toate, dar rar porc, doar de Crăciun, e singura perioadă. Nu mănânc miel deloc, nu îmi place, îi simt mirosul. Au făcut ei teste, m-au legat la ochi și mi-au dat carne, dar am simțit imediat. Adevăratul secret e că mănânc puțin și des. Beau dimineața, pe stomacul gol, un pahar mare de apă cu lămâie, care e bună pentru alcalinizare. Și mă țin în priză copiii', a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu regretă că a apărut în Playboy

Vedeta recunoaște că regretă puțin faptul că a pozat pentru recunoscuta revistă pentru adulți. Cu toate astea, vedeta susține că acel lucru i-a adus o sumă frumușică de bani, care au ajutat-o să își cumpere un apartament. 

„Playboy a fost o experiență în viața mea, în anul 2001. La vremea respectivă a fost o mare tentație pentru mine. Nu aveam obligații, nu eram căsătorită, nu aveam copii, arătam bine. Arăt bine și acum, dar nu mi-aș mai dori să fac asta. Am regretat puțin experiența, pentru că la vremea respectivă nu exista retuș, nici Photoshop. A fost o experiență care, recunosc, mi-a adus o sumă frumușică, mi-am cumpărat un apartament atunci', a spus Roxana Ciuhulescu in urmă ceva timp, pentru fanatik.

Citește și: Anca Pandrea plânge că nu poate merge la mormânt la Iurie Darie: "Eu am insuficiență cardiacă și…". Actrița se pregătește să îi facă parastas regretatului soț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete
Tagurile articolului:   dietă  roxana ciuhulescu 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel