Dieta cu Smoothie. Beneficii și recomandări. Cum te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus
Data actualizării:
Data publicării:
Fie că încerci să tonifiezi, să slăbești sau pur și simplu să rămâi sănătos, există un smoothie pentru asta. 

Beneficiile smoothie-urilor pentru dietă


Smoothie-urile sunt un supliment sănătos pentru o dietă. Sunt o modalitate excelentă de a vă crește aportul de proteine ​​și de a include mai multe fructe și legume în dieta dvs. 


Pentru a vă atinge obiectivele va trebui să urmați o dietă adaptată obiectivelor dvs. Dacă ții o dietă pentru a pierde în greutate, asta înseamnă să mănânci 500 până la 1.000 de calorii mai puțin decât arzi în fiecare zi, astfel încât vei putea arde 3.500 până la 7.000 de calorii suplimentare săptămânal - suficient pentru a pierde 1 până la 2 kilograme.


Includeți verdețuri sănătoase și fructe de pădure


Faceți smoothie-uri prietenoase dietei cu o multitudine de legume verzi, împreună cu fructe cu conținut scăzut de calorii, cum ar fi fructele de pădure. Chiar dacă nu ați făcut alte modificări în dieta dvs., obținerea a 30 de grame de fibre pe zi este suficientă pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate, a raportat Annals of Internal Medicine


Intensificați consumul de proteine


Adăugați proteine ​​la smoothie-urile dvs. pentru a vă ajuta să profitați la maximum de dieta dumneavoastră. Proteinele sunt un nutrient cheie pentru pierderea în greutate; necesită mai multă energie pentru a fi digerat decât grăsimile și carbohidrații, ceea ce înseamnă că veți arde mai multe calorii care vă descompun alimentele și, de asemenea, va crește satisfacția mesei pentru a reduce foamea. 


Adăugați arome cu conținut scăzut de calorii


Condimentează-ți smoothie-ul și adaugă varietate cu condimente cu conținut scăzut de calorii. Anumite condimente și suplimente vă pot ajuta să preveniți plictiseala și adaugă aromă băuturii dvs., astfel încât să nu aveți nevoie să vă îndreptați către adaosuri zaharate sau grase. Obțineți aroma de ciocolată, de exemplu, adăugând o lingură de pudră de cacao în smoothie - are doar 11 calorii. Pudra de cacao oferă și unele beneficii nutriționale; furnizează 8% din valoarea zilnică a fibrelor, oferă cantități mici de minerale, cum ar fi manganul și cuprul, și este plin de antioxidanți benefici.


Smoothi-uri dietetice de încercat


Începeți-vă ziua cu un smoothie de mic dejun verde, potrivit pentru diete. Pur și simplu amestecați lapte degresat, 1 cană de spanac tocat, diferite leguminoase; o ceașcă de fructe de padure congelate; și o lingură de semințe de in pentru un smoothie cu 180 de calorii. 


Un amestec de lapte de migdale cu aromă de vanilie, o ceașcă de afine congelate, o lingură de semințe de in, o linguriță de scorțișoară și câteva picături de stevie lichidă se amestecă într-un smoothie „crumberry crumble” care are aproximativ 175 de calorii. 


O ceașcă de lapte de migdale vanilată amestecată cu o banană mică congelată, o mână de spanac și un vârf de scorțișoară este rețeta pentru un smoothie extrem de delicios, cu aproximativ 195 de calorii. 


Sau satisfaceți-vă pofta de ciocolată cu un smoothie făcut dintr-o ceașcă de lapte degresat, căpșuni congelate, pudră de cacao și fulgi de ardei roșu pentru un smoothie bogat în antioxidanți care furnizează aproximativ 150 de calorii.

 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Diete
Tagurile articolului: dietă  kilograme in plus  pierdere in greutate  sănătate  smoothie 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel