Dieta cu zer. Regimul bizar cu care Traian Stoiță vrea să slăbească 10 kilograme în 20 de zile
Data publicării:
Artistul de muzică populară Traian Stoiță a luat decizia de a urma o dietă mai atipică. Acesta intenționează să consume mai mulți litri de zer, pentru a slăbi 10 kilograme. 

Traian Stoiță nu se mai simte bine în pielea lui și vrea să slăbească. Artistul spune că s-a îngrășat mai multe kilograme, imediat după nuntă și că a ajuns să îl strângă costumul popular. Pentru a reveni la silueta de burlac, Stoiță are de gând să încerce o dietă cel puțin ciudată. Invitat în emisiunea  „La Măruță”, de la Pro TV, artistul a făcut un pariu cu gazda emisiunii, că va slăbi 10 kilograme în 20 de zile. 

Interpretul de muzică populară vrea să urmeze dieta cu zer pentru că, spune el, au testat-o mai mulți prieteni ai săi și au avut rezultate spectaculoase. Astfel, pentru următoarele 20 de zile, artistul are de gând să bea câte 3 litri de zer pe zi. 

„E o cură pe bază de zer. Au testat-o niște prieteni, care au avut niște beneficii vizibile. După câteva zile corpul începe să înțeleagă acest zer ca fiind hrana primară. Dimineața de la 6.00 iei prima cantitate de zer. Trei litri pe zi”, a declarat Traian Stoiță, în emisiunea de la PRO TV.

Nu îl mai încape costumul

Artistul spune că vrea să slăbească urgent, pentru că a ajuns să fie un chin să se îmbrace în costumul popular. 


„De fiecare dată este un chin pentru mine să îmbrac costumul popular”. 

S-a îngrășat imediat după nuntă

Viața de familie i-a adus cântărețului multă liniște, dar și câteva kilograme în plus. El spune că s-a îngrășat 20 de kilograme în ultimii 6 ani.

„De la nuntă am pus 20 de kilograme, ăla în costum eram eu înainte cu un an să o cunosc pe Paula (nr. soția interpretului), deci acum vreo șase ani” , a mai spus Traian Stoiță. 

Ulterior, artistul a confirmat și pe rețelele de socializare că a dat startul dietei, iar fanii îl vor susține pe toată durata programului. 

„Am luat act de mesajele domniilor voastre și de starea mea de sănătate, așa că mâine dăm startul unei perioade care nu va fi ușoară, însă rezultatele vor fi benefice!” a scris, ieri, cântărețul pe contul său de socializare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Diete
Tagurile articolului: dieta zer  kilograme  regim  slabit  traian stoita  zer 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel