Dieta de vară: Nutriționistul Wasim Nazer te învață ce să mănânci ca să slăbești rapid 5 kilograme
Data publicării:
Dieta de vară este cea mai simplă metodă care te poate ajuta să slăbești rapid, chiar și până la 5 kilograme. 

Foarte interesant și o veste bună în același timp este faptul că dieta de vară nu te obligă să restricționezi consumul anumitor categorii de alimente, din contră, te învață cum să le concentrezi astfel încât să fie sănătoase și sigure pentru silueta ta. 


Nutriționistul Wasim Nazer, în acord cu părerile general valabile pe acest subiect, susține consumul de alimente potrivite sezonului în care ne aflăm. Ce vrea să spună specialistul este că atunci când ne alcătuim dieta, coșul de cumpărături sau meniurile zilei, trebuie să ne inspirăm din oferta naturală pe care o avem, oferta de produse specifice sezonului în care suntem, pentru că doar așa intrăm în acord perfect cu bioritmul organismului nostru. De exemplu, în sezonul cald, legumele proaspete sunt regine, în timp ce în sezonul rece, produsele pe bază de proteină animală și conservele (murături, zacuscă, compoturi) fac legea. În plus, specialistul în nutriție atrage atenția când vine vorba despre consumul de fructe. Aici trebuie să avem măsură pentru că oricât am crede noi că sunt lipsite de calorii și „păcate”, fructele îngrașă extraordinar de mult.

Dieta de vară: Nutriționistul Wasim Nazer te învață ce să mănânci ca să slăbești rapid 5 kilograme

„Este foarte important ca la o dietă de vară, cei care vor să slăbească, să nu consume foarte multe fructe. Fructele conțin foarte mult zahăr, așadar nu-s nici pe departe light, așa cum le consideră majoritatea populației. Au zahăr, au calorii. Oamenii au tendința să consume un pepene, cireșe, un kilogram sau două, și sunt convinși că nu se vor îngrășa. Din contră, vor câștiga multe kilograme, astfel.”, explică nutriționistul Wasim Nazer.

Specialistul este generos, însă, la capitolul recomandări și explică în continuare ce înseamnă un regim sănătos în dieta de vară.

„În dieta de vară, eu le recomand pacienților mei să consume ceea ce găsesc la piață. Roșii, castraveți, ardei, brânzeturi. Atenția la brânzeturi, acestea trebuie să fie făcute din lapte. Spun acest lucru și atrag atenția pentru că acum au apărut foarte multe brânzeturi care sunt făcute din margarină. Nu au nicio legătură cu produsele recomandate, din contră, eu le interzic cu desăvârșire. De asemenea, foarte sănătoase și potrivite, în dieta de vară, sunt salatele. În acest caz, putem consuma cât mai multe salate, o salată de roșii, dar putem să facem și salată de ton, salată cu piept de pui, ouă, brânză, orice. În plus, nu uităm de supe. Acele supe reci, de legume, pe care oricine le apreciază, mai ales vara. Sunt foarte recomandate seara, pentru că au și un număr redus de calorii.”, conchide nutriționistul.

În plus, ca și secret, pentru ca eficiența regimului de slăbit să atingă acele cote maxime la care visăm cu toții, sfatul specialiștilor la unison sună așa: „Vrei să slăbești? Înjumătățește-ți porția!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Diete
Tagurile articolului:   dietă  fructe  kilograme  vara  wasim nazer 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii




pixel