Dietă detox - Băuturile care te ajută să slăbești. Florentina Opriș: Sunt extraordinar de bune!
Data actualizării:
Data publicării:
Florentina Opriș, realizatoarea podcastului "Trup și Suflet", a explicat cum putem slăbi sănătos, urmând o dietă de detoxifiere. Iată ce trebuie să bem...

"Vă spun o rețetă: apă, ananas, lămâie, ghimbir, puțină scorțișoară. Le punem pe toate la blender și bem smoothie-ul acela pe parcursul unei zile. După care două zile încercăm să consumăm mai mult legume, orez, pește, dar în niciun caz carne. Asta ca să reușim să eliminăm.

Și, bineînțeles, apă și ceaiuri. Ceaiurile, în această perioadă, sunt extraordinar de bune pentru detoxifiere. Pe de altă parte, trebuie să facem plimbări și exerciții de respirație. Ca să scăpăm de kilogramele în plus, trebuie să avem răbdare, să ne focusăm, că nu se întâmplă peste noapte, să micșorăm porția sau cantitatea de alimente pe care le consumăm, să nu mâncăm nimic între mese.

Să bem apă cu lămâie și scorțișoară pentru că scorțișoara activează metabolismul și arderile sunt mult mai rapide, să facem mișcare cel putin jumătate de oră în fiecare zi pentru că asta ne va întări musculatura și firesc și ea activează metabolismul și are un rol foarte important în slăbire.

În plus, să vă focusați foarte tare pe zona de minte. Pentru că nu trebuie să gândești “vai, trebuie să slăbesc” pentru că ai să devii stresat și vei fi tentat să mănânci mult mai mult. Luați-vă ușor și asta este un prim pas", a spus Florentina Opriș pentru ciao.ro.

Exerciții pentru un abdomen plat și un posterior bombat

 

"Semigenoflexiunile –  facem cel puțin de 30 de repetări 3 serii, săriturile cu coarda. Ar trebui să facem abdomenele așezați sau din culcat, abdomenele clasice. Ar trebui să facem la perete, ca și cum stai așezată pe un scaun, doar că faci asta la perete. Stai zece secunde și pauză. Stai cel puțin de 5-10 ori în funcție de cât ești de antrenată. Și al 5-lea – pe spate, culcat, un exercițiu ca acel cumva de ridicare în pod, dar e un semi pentru că vei sta cu omoplații pe covor", a  realizatoarea podcastului “Trup și Suflet” .

Cea mai rapidă și mai sigură metodă de slăbit

 

Și, dacă detoxifierea consideri că nu este pentru tine, poți încerca să pierzi în greutate urmărind sfaturile Mihaelei Bilic, medic nutriționist, care, de curând, a dezvăluit care sunt alimentele care ajută cel mai mult la slăbit.

"Care este cea mai rapidă și mai sigură metodă de slăbit? Toată lumea știe, carne la grătar cu salată. Cu alte cuvinte, eliminăm carbohidrații din dietă și reducem aportul de grăsimi. Asta este regula regimului proteic indiferent că se numește Atkins sau Dukan. Cum funcționează?

Un consum mare de proteine duce la accelerarea metabolismului, adică ardem mai multe calorii. În plus, proteinele reduc pofta de mâncare, adică mâncăm mai puțin pentru că nu ne mai este foame. Până și cheful de ronțăieli dispare cu multă carne. Cât despre insulină, hormonul responsabil de îngrășare, avem vești bune: proteinele nu stimulează sinteza de insulină, din ele nu putem fabrica grăsime de rezervă”, a dezvăluit Mihaela Bilic în emisiunea Doctor de Bine, de la PRO TV.

Citește mai multe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Florentina Constantin
Categorie: Diete
Tagurile articolului: bauturi  detox  dietă  florentina opris 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel