Dieta lui Fuego. Alimentul cu care a slăbit 15 kilograme: „Orice fruct aţi mânca vă îngrăşaţi”
Data actualizării:
Data publicării:
În urmă cu câțiva ani, Paul Surugiu - Fuego a reușit să slăbească într-un timp record un număr impresionant de kilograme.

În urmă cu 3 ani, Fuego și-a transformat complet silueta, cu ajutorul unei diete simple și sănătoase. Artistul a slăbit cu ajutorul merelor, care au un conținut scăzut de zaharuri. 


„Am slăbit 15 kilograme cu ajutorul merelor şi vă recomand să mâncaţi cât mai multe mere în cura de slăbire, pentru că merele nu au atât de mult zahăr. Orice fruct aţi mânca vă îngrăşaţi. Fructele au zaharuri, conţin zahăr, merele în schimb, sunt chiar indicate în curele de slăbire. Între mese am mâncat numai măr, afine şi zmeură. 

 

Am mai mâncat şi perle de brânză, care sunt foarte gustoase, dar cele care conţin doar 2% grăsime. Dimineaţa mănânc acea brânzică, mănânc un ou românesc, Cum se face oul românesc? Îl pui la fiert în puţină apă, iar în acea apă pui puţin oţet ca să nu se prindă oul. Şi îl laşi acolo şi îl faci cât vrei tu de moale. Şi mănânci brânzica aia cu oul şi mai mănânci nişte ardei, nişte ciupercuţe şi ţi-ai făcut micul dejun, care este foarte gustos.


 

Între mese mâncăm ori măr ori unul dintre fructele despre care v-am spus, merele ar fi mai bine să fie verzi. După-amiaza, de exemplu, mănânc o ciorbiţă de legume pe care mi-o fac eu, în care pun vrocoli, în care pun ciuperci, în care pun tot felul de legume şi pun foarte multă ceapă, pentru că ceapa, fie că vrem sau nu să recunoaştem, dă foarte mult gust mâncării. Mănânc un castron de ciorbă de legume şi credeţi-mă că mă satur. Mie îmi place foarte mult ceapa, dar ştiţi de ce?

Pentru că ceapa este foarte bună pentru voce. Ceapa îţi reglează foarte bine corzile vocale. Asta ştiu de la un specialist orelist foarte bun. În momentul în care termin prânzul, mai mănânc un măr între mese şi seara mai mănânc un peşte bun. La sală merg rar, dar mai trebuie să slăbesc 5 kg. Eu când m-am apucat de slăbit aveam 111 kg, iar în momentul acesta am 93. Aş vrea totuşi să ajung la 85 de kilograme”, a declarat artistul pentru Click.ro. 

 

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului: dietă  fuego  kilograme  mere  slabit 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel