Dieta puturoșilor: 8 lucruri care te slăbesc ușor și fără bătaie de cap
Data publicării:
Indiferent despre ce dietă am vorbi, de regulă aceasta presupune un program strict, cu anumite alimente care pot fi consumate, cu un set de exerciții fizice și alte reguli. Ei bine, sunt 8 lucruri pe care le puteți face ca să slăbiți fără să vă chinuiți, asta fiind rețeta pentru dieta puturoșilor. Iată care sunt aceste lucruri pe care trebuie să le schimbați: 

Dieta puturoșilor, cum am numit-o noi, însemnă de fapt să adopți și să faci lucruri mici care, cumulate și pe termen lung, pot face o mare diferență. Iată care sunt acestea: 

1. Reduceți caloriile și schimbați gustările: Dacă puteți mânca cu 500 de calorii mai puțin în fiecare zi, ar trebui să pierdeți circa jumătate de kilogram pe săptămână, spun specialiștii de la a Institutului Național de Sănătate Publică din SUA. Mulți se mulțumesc cu o gustare sau două între mese. Gustările sunt bune dacă au un conținut scăzut de calorii. În loc de o pungă cu bomboane de ciocolată de 85 g (care conține 425 calorii), alegeți o cană (250 mg) de popcorn fără arome (31 de calorii), o cană (250 mg) de struguri sau un măr mic și 12 migdale (160 de calorii). Alegerea gustărilor sănătoase, consumate de maximum două ori pe zi, vă va ajuta să consumați zilnic cu 500 de calorii mai puțin.

Practic, trebuie să încercați să renunțați la orice produs alimentar cu foarte multe calorii consumați. Indiferent dacă este vorba despre gogoașa pe care o mâncați dimineața, punga cu pufuleți de la prânz sau felia de tort de ciocolată de după cină, veți economisi 250-350 de calorii sau mai mult dacă renunțați la una din ele. Pentru a arde alte 150 de calorii, faceți o plimbare intensă timp de 40 de minute după prânz sau cină. 

2. Nu beți caloriile. Un pahar cu o băutură dulce acidulată (355 ml) are aproximativ 150 de calorii, iar un latte aromat (475 ml) poate conține 250 sau mai multe. Chiar și smoothie-urile din fructe au o mulțime de calorii, până la 400 chiar, la 475 ml. Câteva băuturi dulci pe zi pot adăuga cu ușurință până la 500 de calorii sau chiar mai mult. Alegeți apă, apă minerală, cafea neagră sau ceai verde și salvați-vă silueta!

Citește continuarea pe DC Medical. 

 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Diete
Tagurile articolului: calorii  dietă  slabit 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel