Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Ingrediente
500 g organe miel
1 legatură ceapă verde
1 legătură usturoi verde
50 g smântână
1-2 linguri de ulei
2 ouă crude
3 ouă fierte
sare
piper
cimbru
1 legatură mărar
1 legatură pătrunjel
Foi de dafin
Tăiem bucățile de organe și le punem la călit, într-o tigaie încinsă în prealabil, în care adăugăm o lingură de ulei.
Punem tigaia la incins, punem putin ulei in ea, o lingura de ulei.
Adăugăm ceapa verde, usturoiul verde și o jumătate de foaie de dafin.
Lăsăm amestecul să se călească și adăugăm și un praf de sare, piper și cimbru, după gust.
Lăsăm amestecul la foc până când scade sosul.
După ce s-au călit, scoatem organele pe o farfurie și le lăsăm să se răcească, după care le tocâm mărunt.
Adăugăm smântâna și verdeața, sare și piper după gust.
Batem 2 ouă separat și le adăugăm peste organe. După ce amestecăm bine, așezăm jumătate din compoziție în tava de chec, tapetată cu foaie de copt în prealabil.
Adăugăm și ouăle fierte și acoperim cu restul compoziției.
Punem tava la cuptor la o temperatura de 200 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute.
Acest preparat se servește rece.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Retete
Tagurile articolului: drob miel pasti rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...