Dubai Expo2020. Milioane de vizitatori se vor bucura de eveniment, atât fizic, cât și online
Din cauza situației generate de Covid-19, Dubai Expo 2020 va fi organizată în regim hibrid, oferind atât experiențe fizice, cât și virtuale, publicului din EAU și din întreaga lume.

Odată cu instalarea pandemiei, lumea s-a îndreptat din ce în ce mai mult spre digital, evenimentele majore de afaceri desfășurându-se acum în mediul virtual. Expo 2020 Dubai va oferi publicului atât experiențe fizice, cât și virtuale.


„De la înființare, Expo 2020 Dubai s-a angajat să folosească tehnologia de ultimă generație pentru a oferi vizitatorilor o experiență profundă, atât fizic, cât și online, accesibilă din fiecare colț al lumii”, a declarat un purtător de cuvânt al Expo 2020.
„Având în vedere impactul pandemiei din ultimul an, am lucrat din greu pentru a ne perfecționa oferta virtuală ca o completare a evenimentului fizic. Virtual Expo va servi drept scurtă incursiune în atmosfera expoziției și va fi accesibilă și publicului care nu poate participa din cauza distanței sau a circumstanțelor speciale, asigurând astfel acoperirea Expoziției atât în mediul digital, cât și în cel fizic”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru Khaleej Times.


Expoziția cu o durată de șase luni va fi cel mai amplu eveniment de afaceri care va avea loc de la izbucnirea pandemiei de Covid-19 de anul trecut.


Expoziția va avea loc de la 1 octombrie 2021 până la 31 martie 2022.


„Ne angajăm să oferim fiecărui spectator, fie el prezent fizic sau în mediul online, o experiență de-a dreptul specială. Vrem să folosim tehnologia de vârf pentru a emoționa și a inspira, creând noi tipuri de experiențe, oferite întâi în cadrul unei expoziții mondiale. Ne menținem angajamentul de a ne conecta publicul și așteptăm cu nerăbdare să vă împărtășim mai multe dintre planurile noastre interesante, dedicate Expo 2020 Dubai, la momentul potrivit”, a spus purtătorul de cuvânt.


Mega evenimentul de șase luni va fi, de asemenea, accesat de milioane de oameni prezenți în mediul virtual.


„Expo 2020 Dubai așteaptă cu nerăbdare să primească milioane de vizitatori din întreaga lume, iar o bună parte dintre aceștia sunt așteptați să participe și la Virtual Expo. Virtual Expo va fi accesibilă și publicului care nu poate participa din cauza distanței sau a circumstanțelor speciale, asigurând astfel acoperirea Expoziției atât în mediul digital, cât și în cel fizic”, reiese din comunicat.

 

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 16 Martie, 15:19

HOROSCOP Dragoste 2022. Previziuni pentru fiecare zodie

Oare ce vești ne va aduce Cupidon anul următor?

Zodiile cu cea mai puternică intuiție. Văd chiar prin tine

Cu toții suntem intuitivi într-o oarecare măsură, însă...


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții

Unsplash.com/ autor Caju Gomes

Adevărul despre pepenele roșu. 5 efecte secundare mai puțin cunoscute