„Bomba păcii” – mesaj puternic transmis de artista româncă Simona Toader la Washington
Data publicării:
Vineri 24 noiembrie, a avut loc la Hilton Washington DC Capitol Hill, video expoziţia „LEADERS – Protagonists of Art at Washington”.

Printre artiştii invitaţi să participe la acest important proiect s-a aflat şi colega noastră Simona Toader – Director Executiv al ziarului Naţional, prezentă cu lucrarea „Bomba păcii” despre care ne-a împărtăşit cum a luat naştere.

 

 

 

„Atunci când am început să pregătesc lucrarea pentru acest proiect am simţit că cel mai important mesaj pe care îl pot transmite, din perspectiva evenimentelor care au loc în acest moment la nivel mondial şi care influenţează viaţa noastră a tuturor, este un mesaj puternic de pace şi din acest motiv am ales bomba pentru forţa pe care o reprezintă, dar am poziţionat în centrul ei floarea vieţii, pentru că viaţa trebuie protejată cu toată forţa posibilă.

 

Aş fi bucuroasă ca mesajul meu să ajungã la oameni din toate colţurile lumii pentru ca eu cred în energia pozitivă uriaşă ce se acumulează atunci când un număr mare de oameni se gândesc în acelaşi timp la acelaşi lucru important şi benefic”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Arta


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Captură video YouTube/JORGE OFFICIAL

Jador a trecut peste despărțirea de Oana Ciocan! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Aș da orice să mă iubească ea” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!
pixel