Electric Castle anunţă primii artişti care vor participa la ediţia 2021 a festivalului
Data publicării:
Electric Castle anunţă primii artişti care ar urma să participe la ediţia din 2021 

Organizatorii Electric Castle anunţă primii artişti care ar urma să participe la ediţia din 2021 a festivalului, reprogramată pentru luna iulie.

"Acolo unde e dorinţă şi pasiune, există speranţă. Iar speranţa echipei Electric Castle stă într-un 2021 ce va permite revenirea pe domeniul Banffy din Bonţida, la o nouă ediţie de festival. Toată activitatea din ultimele luni a însemnat reluarea, de la zero, a pregătirilor pentru ediţia a 8-a, reprogramată între 14 şi 18 iulie 2021. În urmă cu câteva zile, Electric Castle a lansat #MyRayOfHope, campania prin care fanii festivalului, şi nu numai, se încurajează reciproc, vorbind despre speranţele şi dorinţele lor pentru anul viitor. Astăzi, organizatorii anunţă primii headliners de pe afişul EC8: una dintre cele mai bune trupe alternative rock ale anilor 2000 - twenty one pilots, genialii Gorillaz & legendele alt-metal Deftones", se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatori, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, reconfirmarea trupei "twenty one pilots" la ediţia a 8-a a Electric Castle a venit aproape imediat după anunţul amânării din acest an.

"Un semn că trupa aşteaptă cu la fel de mult interes să se întâlnească, pentru prima oară, cu sutele de mii de fani din România. Dacă pandemia a trecut, cumva, mai uşor, a fost şi mulţumită celui mai recent hit al trupei "Level of concern", ce a renăscut speranţele publicului într-un nou album semnat de Tyler Joseph şi Josh Dun, autorii celui mai bun album rock al decadei ("Blurryface", 2015), conform Billboard. Trupa a ales să doneze parte din încasările obţinute cu această piesă pentru susţinerea celor din industria muzicală afectaţi de suspendarea evenimentelor pe perioada crizei COVID-19", se mai arată în comunicat, potrivit Agerpres. 


Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Neconformiste
Tagurile articolului: concerte  covid-2019  eveniment  spectacola 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel