Gina Matache, despre posibilitatea de a-și reface viața. Își dorește sau nu un partener mai tânăr decât ea?
Două aspecte sunt esențiale în POST pentru a nu ne pune în pericol sănătatea și silueta: aportul adecvat de proteine și consumul ridicat de legume. Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, ne dă mai multe exemple de meniuri de post pentru fiecare masă a zilei, inclusiv pentru gustări:
Micul dejun
Ai de ales între:
- 200 g iaurt coconut sau soia natur cu 4 linguri fulgi de porumb fără zahăr și o banană tăiată felii, scorțișoară și o lingură de fulgi de cocos ,
- 2 linguri hummus de fava beans, un ardei, 40 g de tofu, 5 roșii cherry și 3 rondele de orez integral,
- 5 linguri de muesli, o cană de lapte vegetal de cocos cu migdale fără zahăr adăugat, 3 linguri afine și 3 linguri de semințe de chia,
- 40 g de tofu, 50 g de salată de vinete fără maioneză, un castravete 5 roșii cherry și o felie de pâine neagră cu fibre și multicereale,
- 3 linguri pate de avocado cu 3 finn crisp, 40 g tofu, un ardei copt și 5 măsline.
.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Diete
Tagurile articolului: alimente cori gramescu dietă meniu post
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...