"Au plecat de lângă mine". Ruby, dezvăluiri dureroase. Ce a pățit artista: "Nu vreau să mă plâng la voi”
"Carnea de miel provine de la animal tânăr, care are niște proteine tinere cu acizi nucleici foarte greu digerabili și atunci va trebui marinată înainte. Am o rețetă de a marina carnea de miel cu rozmarin. Rozmarinul este foarte util în marinare, de asemenea, cimbrul este cel care potențează valoarea nutritivă a cărnii și, adăugat ca și condiment, poate să frăgezească, de fapt, carnea. Ca și gospodină vă spun acum: o friptură de miel făcută cu vin și la foc mic, la cuptor, dar mult timp, chiar și două ore, va deveni foarte fragedă și digerabilă.
Pentru cei care au probleme cu digestia, mai ușor digerabilă este carnea de ied. Este mai dietetică, mai ușoară și se poate digera mai repede.
Citește continuarea pe dcmedical.ro
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Lidia Fecioru a dezvăluit care...
Mihaela Bilic a prezentat...