Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va trece prin schimbări semnificative
Chiar dacă este bolnavă și lipsește o perioadă de pe micile ecrane, Gabriela Cristea nu stă degeaba și nu se poate abține de la a nu le găti celor dragi ceva bun, așa cum obișnuiește să facă zilnic. Totuși, prezentatoarea a mărturisit că nu ar fi putut să ducă la bun final preparatul în lipsa ajutorului soțului său, Tavi Clonda, care, de altfel, a fost și cel care și-a dorit să mănânce o ciorbă delicioasă cu fasole și afumătură. Fără să mai stea pe gânduri, prezentatoarea i-a făcut lista de cumpărături și i-a spus care sunt pașii pe care trebuie să-i bifeze la început.
„Dragilor, să nu credeți că dacă stau acasă, pentru că încă am probleme de sănătate, stau de pomană. Ieri mi-a zis soțul că ar merge o ciorbă de fasole, iar eu i-am zis că îi fac, dacă va fi mâinile mele, pentru că eu nu pot, obosesc prea repede și atunci am nevoie de ajutor, pot doar să coordonez. Hai să vă arăt ce a făcut el până acum. A pus de aseară fasolea la înmuiat și deja e a treia apă în care prefierb fasolea. A opărit, de asemenea, afumătura, avem niște coaste, și după aceea am pus-o la fiert, aici o să facem toată ciorba. Fasolea o punem la fiert peste afumătură.”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor pe rețelele de socializare.
După ce a aăîugat fasolea în oală, peste afumătură, prezentatoarea a pus pe foc și zarzavatul pregătit de soțul său, pe care l-a lăsat la fiert cu restul ingredientelor. Când totul s-a făcut în recipient, este momentul să dai gust mâncării, așa cum a făcut vedeta.
„Mi-a curățat și niște legume, ceapă, morcovi, păstârnac, ardei roșu și țelină și le punem în oală pe toate. După 40 de minute, după ce au fiert legumele, punem și roșiile. La sfârșit am dat și gust mâncării, pentru că am asezonat cu sare, o să punem și piper, eu pun și un strop de oțet în oală, iar cine vrea mai acră, să-și pună în farfurie. Ca totul să fie bine, am pus și tarhon, nu am găsit proaspăt. Oprim aragazul, iar apoi punem tarhonul, aș fi putut să pun și o foaie de dafin, dar am uitat. Amestecăm și lăsăm să se infuzeze pentru gust și miros. Excelentă e, poftă bună dragilor.”, a încheiat ea.
Gabriela Cristea nu trece prin cea mai bună perioadă. Vedeta și-a anunțat acum câteva zile fanii că este nevoită să stea în casă o perioadă, din cauza problemelor de sănătate care au chinuit-o destul de mult, întrucât simptomele nu sunt deloc unele plăcute. Astfel, prezentatoarea a resimțit de la dureri musculare destul de mari, până la febră.
„Dragilor, știu că mă așteptați în direct la emisiune. Din păcate, nu întotdeauna lucrurile stau așa cum ni le propunem noi. Am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine și m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară. M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele sociale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete