Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Carmen Grăbenișan demonstrează că este o gospodină desăvârșită. Frumoasa vloggeriță a dezvăluit cum prepară ea tarta cu lapte condensat și lime.
Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara acest desert fabulos.
Ingrediente blat
Forma de tarta cu fund detasabil
Pentru blat
250 g biscuiți digestivi,
100 g unt topit
1 lingura cacao
Ingrediente pentru crema
zeama si coaja de la 3 lime
1 conserva lapte condensat indulcit (400g)
250 ml smântână pentru frișcă
Mod de preparare
Fărâmițăm biscuiții până ajung să aibă aspect de pesment, îi amestecâm cu cacao și unt, apoi tapetăm tava cu amestecul obținut.
Pentru cremă, cu ajutorul unui tel sau mixer vom amesteca laptele condensat, smântâna și zeama de lime, până obținem o compoziție cremoasă.
Punem crema obținută peste blatul de biscuiți și presărăm deasupra coajă rasă de lime.
Lăsăm tarta la frigider pentru câteva ore.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: carmen grabenisan lapte condensat lime rețetă tarta
Iată ce-ți rezervă astrele...