Garmen Grăbenișan, REȚETĂ de Tartă cu lapte condensat și lime
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Grăbenișan a dezvăluit rețeta pentru tarta cu lapte condensat și lime. Iată cum o poți prepara.

Carmen Grăbenișan demonstrează că este o gospodină desăvârșită. Frumoasa vloggeriță a dezvăluit cum prepară ea tarta cu lapte condensat și lime.

Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara acest desert fabulos. 

 

Ingrediente blat

Forma de tarta cu fund detasabil 
Pentru blat
250 g biscuiți digestivi,
100 g unt topit
1 lingura cacao


Ingrediente pentru crema


zeama si coaja de la 3 lime
1 conserva lapte condensat indulcit (400g)
250 ml smântână pentru frișcă 


Mod de preparare

Fărâmițăm biscuiții până ajung să aibă aspect de pesment, îi amestecâm cu cacao și unt, apoi tapetăm tava cu amestecul obținut.

Pentru cremă, cu ajutorul unui tel sau mixer vom amesteca laptele condensat, smântâna și zeama de lime, până obținem o compoziție cremoasă.

Punem crema obținută peste blatul de biscuiți și presărăm deasupra coajă rasă de lime. 


Lăsăm tarta la frigider pentru câteva ore. 

Poftă bună!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: carmen grabenisan  lapte condensat  lime  rețetă  tarta 






pixel