Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
2 cepe
2 ardei
4 roșii coapte
5 linguri ulei
1/2 cană orez
sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa trebuie tocată mărunt, la fel și ardeiul. Se pun într-o tigaie la călit. Se presară cu puțină sare și se lasă până se înmoaie.
Roșiile trebuie crestate la un capăt și puse în apă clocotită. Se lasă 1 minut și se decojesc. Se toacă bucuri,
Se pun peste legume și se lasă la fiert pentru 8 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Orezul se pune la fiert cu 1 linguriță de sare. Se scurge de apă și se pune peste ghiveci. Se amestecă și se adaugă sare.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ghiveci legume orez
Mi-Th Influencer, emisiunea...