Greșeala pe care o fac toți românii după ce mănâncă. Sfatul medicului Vlad Ciurea: „Persoanele mediteraneene au inventat un lucru foarte bun”
Data publicării:
Medicul Vlad Ciurea a dezvăluit care este greșeala pe care majoritatea persoanelor o fac după ce mănâncă. 

Celebrul neurochirurg și profesor universitar, doctor Vlad Ciurea, a dezvăluit care este cea mai mare greșeală pe care românii o fac după ce mănâncă. 

Greșeala pe care o fac toți românii după ce mănâncă

Celebrul medic susține că este foarte important ca fiecare om, după ce mănâncă să stea liniștit și să se odihnească. 

„Persoanele mediteraneene au inventat un lucru foarte bun, probabil o să ajungem și noi acolo. Această siestă… După ce ai fost la masă, mergi și stai liniștit puțin! Fie te odihnești, fie stai puțin în casă”, a spus Ciurea, potrivit Gândul.

Ce trebuie să faci zilnic pentru a-ți menține mintea și trupul sănătoase

De-a lungul timpului, medicul Vlad Ciurea a oferit mai multe sfaturi legate de sănătate, unele chiar inspirate din viața sa de zi cu zi. Astfel, medicul a dezvăluit ce face în fiecare dimineață, pentru a avea o zi productivă și energică. 

„E foarte simplu. Trezitul trebuie să fie cât mai de dimineață, odată cu cântatul cocoșului, trag de mine, am pus tv să cânte, am deschis geamul, am făcut o rugăciune. Am meditat! Meditezi cu tine, gândești pozitiv, o ușoară înviorare … beau două pahare la temperatura camerei, apă alcalină, mi-am ales toaleta, am coborât la mic dejun pe care mi l-am ales și am stat și am mâncat fără să mă grăbesc. Și am mâncat ușor, am băut cafea mai slabă, cappucino, nu pe fugă, am realizat geanta și mi-am repetat, scris, ce am de făcut cu voce tare ca să se imprime în memorie. Și așa mai departe”, a declarat Vlad Ciurea la un post de televiziune.

„Toate capacitățile intră în funcțiune, ești obligat să fii hotărât”

„Întreg creierul se motivează, se știe că trebuie să intre în această arenă, în care trebuie să performeze. Toate capacitățile intră în funcțiune, ești obligat să fii hotărât. Prezentarea la un examen… să nu fii obosit, să fii stăpân pe cunoștințele tale. Trebuie să ne pregătim, te uiți la profesor arătând hotărâre, decizie, arătând că știi chiar dacă nu știi, dacă ai puțina hipnoză poți induce întrebările care îți convin ție să îl convingi să spună ceea ce vrei tu. În niciun caz nu trebuie să tremuri, trebuie să fii foarte sigur pe tine și să fii convins că ceea ce spui este perfect. Nu există un adevăr absolut, ca și vremea, așa e și în medicină. Tu când te prezinți trebuie să fie totul clar, definit și spus cu acuratețe. chirurgie sovietică”, a mai spus reputatul medic.

Citește și: Catinca Roman, primele declarații după ce fiica ei, Calina, a fost criticată că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman: „A plâns două ore lângă sicriu”

Gabriela Lucuțar, detalii șocante despre înmormântarea Mioarei Roman. Ce conexiune paranormală a avut cu regretata vedetă: „La momentul în care mă apuc de îmbălsămat, corpul este pe masă și...”

Părintele Vlad Pimen, dezvăluiri neștiute despre îngerul păzitor: ”În momentul în care păcătuim se depărtează”

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel