Viorel Lis a ajuns la spital! Oana Lis a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil
Datorită conținutului de fibre și proteine, humusul este ideal pentru vegetarieni sau cei care țin post, iar gustul va cuceri pe toată lumea. Îl poți mânca simplu, pe felii de pâine neagră sau cu lipii libaneze, ca să păstrezi pe de-a-ntregul specificul preparatului.
Iată cum prepari humusul, în casă:
Ingrediente:
-500 g năut
- sucul a 2 lămâi
-100 ml ulei
-2 linguri pastă de susan
-4 căţei de usturoi
-1 crenguta pătrunjel
Mod de preprare: Cu o seară înainte de preparare, se pune nautul în apa rece. A doua zi se scurge și se pune la fiert, iar când boabele s-au înmuiat, se scurg si se mixează. Se adaugă pasta de susan. Se adaugă sucul de lamâie si uleiul în timp ce se continua mixarea, apoi usturoiul pisat. Se scoate pasta într-un bol sau o farfurie, i se fac câteva sanţuri la suprafaţa si se pune puţin ulei de măsline, simplu sau aromatizat. Se aduce la masa cu pătrunjel si, eventual, lamâie.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: humus rețetă