La doar 12 ani, Patricia Ene a ales să danseze singură la Românii au Talent. Dragoș Bucur: Ai idee cum se va simți asta peste ani de zile?
Cercetătoarea Katarzyna Shkolnicka, de la Universitatea de Tehnologie din Pomerania Occidentală, a înlocuit laptele, care este de obicei folosit ca ingredient principal în înghețată, cu laptele bătut, ce se obține ca produs secundar la producerea untului.
Prin fabricația acestuia este păstrată întreaga cantitate de cazeină din lapte, care este precipitată sub formă de flocoane fine, mai ușor digerabile.
Acest preparat conține sfingolipide și fosfolipide, datorită cărora utilizarea produsului are un efect pozitiv asupra sănătății.
Citește continuarea pe DC Business.
.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dietă inghetata lapte batut tanar
Victoria Petrenciuc vrea să...
Există numeroase tradiții de...
Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....