Intervențiile estetice, între necesitate și moft. Medic: Nu trebuie să părem că suntem cu toții la fel
Intervențiile estetice sunt extrem de căutate, cel puțin în rândul tinerelor. Medicii susțin, însă, că acestea au rolul de a îmbunătăți fizionomia, nu de a o schimba.

Intervențiile estetice sunt la modă în rândul tinerelor. Majoritatea le solicită medicilor intervenții care sunt în vogă la un moment dat. Numai că medicii specialiști susțin că nu acesta este rolul intervențiilor estetice.

Scopul chirurgiei estetice este de a îmbunătăți aspectul unei persoane, stima de sine și încrederea în sine. Chirurgia estetică poate fi efectuată pe orice parte a feței și a corpului. Dar ce se întâmplă atunci când unele persoane exagerează cu intervențiile.

Deoarece chirurgia estetică poate aduce schimbări de durată și dramatice în ceea ce privește aspectul exterior, este important să înțelegi cum te-ar putea afecta aceste schimbări în înterior. Înainte de a face o programare pentru a vedea un chirurg estetician, ia în considerare motivele pentru care dorești să schimbi modul în care arăți.

”A venit momentul în care tendinţele înseamnă armonie, înseamnă naturaleţe şi individualitate. Ceea ce vreau să spun este că fiecare este frumos în felul său şi că nu mai există trendul de a avea anumite trăsături ale feţei sau ale corpului cu ale altei persoane.

Din ce în ce mai mulți pacienți de estetică înțeleg că sunt frumoşi aşa cum sunt ei şi că nu trebuie să modificăm atât de mult trăsăturile astfel încât să părem că suntem la fel cu toții.

De exemplu, acel nas cârn pe care toată lumea îl admiră, dar acel nas se potrivește atunci când persoana are o față, cu pomeți mai mici, cu o mandibulă mai mică. O față conturată și micuță.

La o față mare nu o să fie niciodată frumos să vezi un nas așa. Îmbunătățim trăsăturile, nu le schimbăm”, a spus medicul Nico Ferariu, la Antena 3 CNN.

 

Intervențiile estetice care se pot realiza iarna

Potrivit medicilor, intervențiile estetice pot fi realizate în orice sezon, însă în anotimpul rece sunt mai frecvente.

”Toate intervențiile de chirurgie estetică și de estetică medicală sunt mai degrabă indicate în sezonul rece. În sezonul rece. Nu mai trăim în schimbări climatice atât de mari, însemnând că în mare parte trăim într-un mediu controlat.

În sezonul rece, intervențiile de chirurgie estetică sunt într-un număr mai mare și cumva numărul liposucțiilor este mai mare, numărul rinoplastiilor este mai mare. Chiar și intervențiile la nivelul sânilor și intervențiile la nivelul feței sunt mai frecvente în sezonul rece”, a mai spus medicul Nico Ferariu.

Citește continuarea pe DC Medical.

Data: 12 dec 2022, 18:01
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: estetice  frumusețe  interventii  operatii 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...