Jennifer Aniston, cea mai importantă lecție învățată de la mama ei: „Privesc îmbătrânirea ca pe un privilegiu”
Data actualizării:
Data publicării:
Jennifer Aniston, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit lecția despre îmbătrânire pe care a învățat-o de la mama ei, actrița Nancy Dow.

"Mama mea obișnuia să-mi spună: 'Este vorba despre longevitate. Este un privilegiu să îmbătrânim, dar nu trebuie să ne îmbolnăvim'", a declarat Jennifer Aniston pentru Vogue.

Actrița se concentrează pe sănătate și pe starea de bine, mai presus de modul în care arată.

La 52 de ani, Jennifer Aniston este la fel de veselă și plină de viață ca pe vremea când era Rachel Green în Friends. Și nu atribuie acest lucru unei anumite proceduri estetice sau a unei creme minune.

În schimb, ea spune că tinerețea ei provine dintr-o mentalitate moștenită de la mama ei: dorința de a rămâne sănătoasă.

 


Atâta timp cât Aniston se simte bine, vârsta nu are nicio semnificație, lucru pe care l-a învățat de la mama ei.

"Mama mea a fost întotdeauna atât de sănătoasă și în formă când eram copil. Întotdeauna am avut asta ca model", a declarat recent actrița pentru Vogue. 

Asta a însemnat că actrița nu a mâncat junk food în copilărie, iar când a crescut, a încercat pizza  pentru a se "răzvrăti", dar  și-a dat seama repede că alegerile alimentare ale mamei sale erau cele corecte.

"Nu aveam voie să mâncăm toate cerealele delicioase pe care le consumau prietenii mei. Când am mai crescut, am luat-o razna și mâncam pizza - și Wonder Bread. Ăsta era modul meu de a fi rebelă, nu drogurile sau alcoolul. Voiam să consum niște mâncare delicioasă care era nesănătoasă! Și apoi am observat că nu mă simțeam bine. Așa că am început să mă uit la mama mea, la bunica mea și la bătrânii din viața mea. Ei nu aveau cunoștințele pe care le avem noi acum despre ingrediente și exerciții fizice. Da, este minunat să fii în formă și să arăți bine... dar este vorba despre celulele tale, despre mușchii tăi, astfel încât să putem îmbătrâni și să fim sănătoși", a spus ea.

 


Pentru ea, a îmbătrâni cu grație înseamnă energie și sănătate, susținure prin nutriție, exerciții fizice și o minte curioasă.

 "Sunt la vârsta la care sunt mai interesată ca oricând de sănătatea mea, iar viața mea este înfloritoare, dar, conform societății, acesta este momentul în care ar trebui să mă dpregătesc de pensie. Nu, nu, nu", a explicat ea. "Tinerețea se irosește la tineri, am înțeles. Dar vreau să continui să descopăr informații care să mă inspire".

În cele din urmă, mama ei a învățat-o că "este vorba despre longevitate" - privilegiul de a îmbătrâni. "A fost un fel de motto în viața mea: să mă bucur de vârsta pe care o am și să nu privesc îmbătrânirea ca pe un aspect negativ, ci ca pe un privilegiu care este", a spus ea. "Cu toții îmbătrânim!.  Doctorița mea - nu vreau să îi spun numele, deoarece am inundat-o cu atât de mulți oameni încât abia mai are timp pentru mine - este specializată înmedicină funcțională, așa că este foarte progresistă: peptide, suplimente. Ea nu îți bagă medicamente pe gât. Este mai degrabă de genul: "cum putem rezolva problemele de sănătate cu ajutorul vitaminelor și al dietei?"."

 

Jennifer Aniston s-a născut la 11 februarie 1969, în Sherman Oaks, California, fiind fiica actorilor John Aniston şi Nancy Dow. A locuit un an în Grecia, împreună cu familia, apoi toţi s-au mutat în New York. Avea 9 ani când părinţii au divorţat. Primele încercări în actorie au fost la 11 ani, când a intrat în Rudolf Steiner School. A început să se pregătească ca studentă la actorie la New York's School of Performing Arts.


Nancy Dow s-a născut la 22 iulie 1936 în New York. Este cunoscută pentru rolurile din "The Wild Wild West" (1965), "The Ice House" (1969), "Mr. Terrific" (1966). A murit la 25 mai 2016, la Los Angeles, California.

 
Avea descendenţe italiene, irlandeze şi scoţiene, conform imdb.com. A scris o carte despre realţia ei cu Jennifer - "From Mother and Daughter to Friends: A Memoir" (1999).

În 2011 şi 2012 a avut mai multe accidente vascular-cerebrale care i-au afectat capacitatea de a vorbi şi a merge.

 

John Aniston s-a născut la 24 iulie 1933 în Creta, Grecia, numele real fiind Yannis Anastassakis. Şi-a schimbat numele de familie când s-a mutat la New York. Este cunoscut publicului din filmele "Days of Our Lives" (1965), "Search for Tomorrow" (1951), "Journeyman" (2007). A jucat în peste 40 de producţii teatrale între care şi cea care reprezintă debutul lui pe Broadway - musicalul "Little Mary Sunshine" şi producţia semnată de Arthur Miller, "Death of a Salesman", precizează imdb.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Diete
Tagurile articolului: alimentatie  friends  imbatranire  Jennifer Aniston  mama  nancy dow 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel