Joseph Hadad, rețetă delicioasă de cartofi dulci: ”O gustare sănătoasa, care nu îngrașă”. Secretul bucătarului chef
Data publicării:
Bucătarul chef Joseph Hadad a dezvăluit o modalitate extrem de delicioasă prin care poți prepara cartofii dulci.

Chef Joseph Hadad a dezvăluit o rețetă delicioasă realizată din cartofi. Dacă persoanelor care sunt aflate la dietă nu le este recomandat să consume această legumă, bucătarul a găsit o alternativă mai sănătoasă a acestui preparat, înlocuind cartofii albi cu cei dulci. Oricine poate realiza această garnitură, întrucât conține extrem de puține ingrediente. Cu toate acestea, celebrul chef promite că gustul îi va lua prin surprindere pe toți cei care o să încerce preparatul culinar, acesta putând fi servit cu diferite tipuri de carne sau chiar și cu pește.

”Punem ulei de măsline, pătrunjel și puțină sare de mare. Cartoful dulce este foarte bun și nu trebuie să-ți fie frică de el, pentru că nu îngrașă ca și cartoful normal. Are un gust deosebit, poți să pui și un pic iaurt, e foarte, foarte bun. O gustare sănătoasa și delicioasă, ce se poate transforma foarte ușor în garnitură pentru pește sau carne de vită. Simplitatea în ceea ce privește mâncarea, de multe ori poate fi și cea mai delicioasă variantă.”, a spus chef Joseph Hadad pe Instagram.

De ce nu este bine să păstrezi vinetele în frigider. Chef Joseph Hadad explică: ”Poate că vi se va părea surprinzător”

 

 

Rețeta de shaorma de casă a lui Joseph Hadad

Bucătarul chef Joseph Hadad împărtășește pe blogul său personal diferite rețete sau trucuri din bucătărie, pentru toți pasionații din acest domeniu. De la cele mai complicate rețete, până la cele mai simple, acesta explică pas cu pas modul lor de preparare, astfel încât cititorii să se bucure de o experiență culinară cât mai perfectă. Una dintre cele mai recente rețete distribuite în mediul online de acesta este rețeta de shaorma de casă, un aliment de tip fast-food extrem de îndrăgit de toată lumea,  care acum poate fi preparat chiar în propria noastră bucătărie, dar într-o manieră mult mai sănătoasă.

„Este o rețetă pe care eu o mâncam acasă când eram mic. În zona noastră mamele făceau frecvent așa ceva în casă și o puteți face și voi cu ușurință. Este bună pentru o masă de prânz ușoară, sănătoasă și sățioasă.”, a scris celebrul chef pe blogul său personal.

Ingrediente (pentru o porție):

  • 130 g pulpă de pui dezosată
  • 1 ceapă mică
  • 1/2 castravete proaspăt
  • 1 castravete murat
  • 1 lingură de pătrunjel
  • 1 roșie
  • piper negru zdrobit
  • sumac
  • sare
  • chimion
  • ulei de măsline
  • 3 linguri humus
  • 1 lipie (pită)

Cum trebuie gătit BROCCOLI. Ai greșit ENORM: E iac pentru că nu-i omori VIERMELE! I-am convins pe mulți să mănânce după asta

Mod de preparare:

„Se taie puiul cuburi medii, se toacă ceapa julienne, roșiile în cuburi mari, castraveții felii și pătrunjel tocat grosier. Se încinge bine tigaia cu ulei de măsline, se pune puiul și se sotează 2-3 minute, până devine auriu închis. Se adaugă ceapa și se sotează până devine auriu deschis. Se pune sare, chimion și sumac si se amestecă bine, astfel încât să se întrepătrundă aromele.

Se pune humusul pe farfurie, ca un pat. În mijlocul lui se adaugă puiul gătit și deasupra se pun legumele tocate și pătrunjelul. Peste marginea de humus se presară sumac. Farfuria se stropește cu ulei de măsline. Separat se pune pita sau lipia.”, a continuat Joseph Hadad.

Salata SPECTACOLA. L-am inspirat pe Chef Salvo Lo Castro să creeze o rețetă specială de vară / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cartofi dulci  joseph hadad  rețetă  shaorma 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel