Leac pentru durerile articulare. Lidia Fecioru: „Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite”
Data actualizării:
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară un leac pe bază de flori de liliac, despre care spune că este extrem de eficient împotriva durerilor articulare.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", de pe Antena 3, unde a dezvăluit leacul pentru durerile articulare.

"Să învăţăm să facem aceste picături care se pot bea şi soluţia pe care o putem folosi pentru frecţie. Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite.

Se iau florile de liliac şi se pun într-o sticlă de 500 ml. Nu bătătorim florile, doar umplem sticla. Turnăm alcool de 40 de grade peste. 

Lăsăm la întuneric să stea 7-10 zile. După care bem câte 15-30 de picături înainte de masă, de 3 ori pe zi, timp de trei luni. 

Pentru frecţie. Punem un pahar şi jumătate de flori de liliac şi jumătate de litru de alcool. Se pune 7-10 zile la întuneric, iar apoi ne putem face frecţie cu el", a spus Lidia Fecioru, astăzi, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru, LEAC împotriva îmbătrânirii: „Face minuni în corpul nostru”

Cu o altă ocazie, Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", de pe Antena 3,  rețeta pentru ceaiul de levănțică. Bioenergoterapeutul spune că această băutură poate aduce beneficii uriașe pentru sănătate, fiind un adevărat remediu împotriva îmbătrânirii.

„Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Un ceai cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.


Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale. Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii”,  a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea de la Antena 3. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: articulare  dureri  flori  leac  lidia fecioru  liliac 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel