Leacul minune care tratează transpirația excesivă sau bufeurile. Lidia Fecioru: „O să vedeți ce minunat e”
Data actualizării:
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru femeile care se confruntă cu bufeurile în perioada de premenopauză și menopauză, dar care este eficient și pentru persoanele care au probleme cu transpirația excesivă.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, un nou leac simplu și eficient. Este vorba despre ceaiul din frunză de dafin, care ajută femeile care se confruntă cu bufeurile în perioada de premenopauză și menopauză, dar și persoanele care au probleme cu transpirația excesivă.

„Mă gândeam la bufeurile pe care le au săracile femei în perioada de premenopauză, de menopauză, dar sunt și cei care au un o transpirație excesivă. Din cauza asta noi pierdem foarte multe săruri din corp prin transpirația pe care o avem. Cel mai bun și cel mai bun pentru acest lucru este ceaiul din frunză de dafin. Încercați să beți ceaiul din frunză de dafin și o să vedeți ce minunat e.

Mai puteți face picăturile de esență de frunză de dafin, adică ulei esențial și vă puteți face acasă singuri cu un pic de unsoare de untură și să adăugați un pic de miere și faceți-vă un unguent pentru încheieturi, pentru că e foarte bun pentru genunchi și mâini”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Cum se prepară ceaiul din frunză de dafin

Pentru a prepara ceaiul din frunze de dafin, adăugați câteva frunze într-un borcan și turnați apă peste ele. Lăsați frunzele la macerat timp de aproximativ patru ore și apoi îl puteți bea.

„Ceaiul din frunză de dafin se prepară în felul următor: Deci punem câteva frunze într-un borcan și turnăm apă peste ele, un pahar și jumătate acolo, deasupra la trei-patru frunze și lăsăm la macerat patru ore. Abia după aceea îl bem”, a mai precizat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Ceaiul care crește imunitatea, scade glicemia și vindecă ciupercile

Chaga este recunoscută pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate. Această ciupercă poate fi mărunțită și folosită pentru a prepara ceaiuri care au proprietăți terapeutice impresionante. Consumul ceaiului din Chaga este asociat cu îmbunătățirea imunității, scăderea glicemiei și vindecarea diverselor afecțiuni, inclusiv dermatitele atopice. Cu toate acestea, trebuie avută în vedere că Chaga este contraindicată pentru copiii sub 18 ani, femeile gravide și cele care alăptează. 

„Se numește Chaga, este o ciupercă care crește pe mesteacăn. Dar ea se găseşte şi în plafar. Această ciupercă este maro închis la culoare pe mesteacăn, dar înăuntru e maro deschis.  Luați-o, mărunțiți-o bucățele mai mici, cam cât stafida să fie, încercați să le puneți la uscat și faceți ceai din ele. E foarte bun pentru tot ce înseamnă ciuperci, de exemplu ciuperci la picioare. Acolo se foloseşte pe post de comprese. Mai exact, se face ceai și se pun comprese cu el. Ceaiul băut din ciuperca Chaga, de mesteacăn, este foarte bun pentru dermatite atopice, unde de multe ori n-ai niciun fel de tratament. 

E foarte bun pentru scăderea glicemiei, e foarte bun pentru imunitate, e foarte bun pentru tot ce înseamnă dermatite, pentru curățarea sângelui şi antiviral. Cel mai important: este interzis de băut copiilor până în 18 ani, femeilor care alăptează și celor însărcinate. Dacă vrem să-l folosim profilactic, se pun 1-2 lingurițe de bucățele de ciupercă de mesteacăn Chaga în ceainic, se toarnă un pahar de apă și se lasă acoperit de 5-10 minute. Dacă vrem să îl folosim ca un tratament, facem în felul următor: într-un termos de un litru, punem 3-5 linguri de bucăţele de ciupercă, îl umplem cu apă fierbinte și-l lăsăm 6-10 ore. Abia după aceea începem să-l bem. Se bea așa câte 150 de mililitri de trei ori pe zi.  După ce am terminat cantitatea, putem să repetăm. Se face această cură cam trei luni de zile, apoi trei luni de zile pauză”, a explicat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Lidia Fecioru pentru Spectacola:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel