Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Lidia Fecioru a prezentat un nou leac, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3. De data aceasta, e vorba despre o legumă minune, pe care multe persoane o subestimează. Oferă o doză importantă de vitamine, spune specialista, dar este perfectă și pentru a ține departe celulele cancerigene. Nu trebuie să fie gătit, ci consumat crud, pentru că doar așa vei avea parte de beneficiile sale uimitoare.
"Ştiaţi că prazul este foarte, foarte bun pentru multe probleme? Este foarte bun pentru a ne menține sănătos intestinul gros. Prazul luptă cu celulele cancerigene.
Dacă vrem să naștem un copil sănătos, e bine să mâncăm mult praz în timpul sarcinii pentru că are foarte multe vitamine şi minerale.
Prazul întreține funcția cordului, ridică metabolismul şi ajută mult în curele de slăbire.
Eu mă refer în special la prazul negătit, cel crud", spune Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.
VEZI și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO
Și, pentru că în sezonul rece extrem de multe persoane se îmbolnăvesc și se confruntă cu fel de fel de viroze de sezon, care, implicit, vin la pachet și cu o tuse neplăcută, Lidia Feciroru are un leac naturist pentru acest lucru, care se prepară simplu, acasă. Ai nevoie de doar câteva ingrediente simple, iar dacă băutura va fi savurată de un adult, atunci se adaugă și alcool în ea, pentru un efect mai bun.
"Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse. Luăm o ceaşcă de lapte, pune o linguriţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou. Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac", a continuat aceasta.
În altă ediție a aceleiași emisiuni, Lidia Fecioru a mai oferit un alt leac pentru tuse, care trebuie administrat de mai multe ori, pentru a-și face efectul. Ingredientul de bază aici este ceapa, din care se prepară o băutură ce trebuie să fie înghițită înainte de masă. Efectele nu vin imediat, ci după câteva zile, anunță Lidia Fecioru.
"Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.
O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.
Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă", a explicat Lidia Fecioru.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Mi-Th Influencer, emisiunea...
Anca Hâncu, doctor în...