Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
1 dovlecel mic
1 ardei gras roșu mic
1 ceapă roșie mică
3 felii rădăcină țelină
1 morcov mare
1 păstârnac
6 linguri cu vârf arpacaș fiert
20 gr ghimbir
2-3 linguri ulei
sare
piper negru
chilli
Mod de preparare:
Se curăță legumele. Ceapa se taie peștișori, iar estul legumelor le vom tăia sub formă de bețișoare, dar nu extrem de subțiri.
Tapetăm o tavă pentru cuptor cu hârtie de copt. Împrăștiem legumele în toată tava și le condimentăm cu sare, piper și chilli. Turnăm o lingură de ulei deasupra. Le amestecăm și le uniformizăm. Le băgăm apoi la cuptor pentru circa 35-40 de minute, la 200C.
Într-o tigaie mai largă se încing 1-2 linguri de ulei și se adaugă ghimbirul dat pe răzătoarea mică. Se sotează 30 secunde, apoi adăugăm și arpacașul fiert.
Când legumele sunt gata, scoateți tava din cuptor și turnati arpacașul peste legume. Amesteacți ușor și condimentați cu sare și piper după gust.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: arpacas legume retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...